ČR a: Jaderná elektrárna Dukovany, výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST..

30.4.2021: TÓ co sa VŮČI Mně děje, STALKINGOVO MOBBINGOVE, STRAN MEDIÁLNĚ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ MAFIE" NIELEN
V APRÍLI, ALE UŽ DLHŠÍ ČAS..TO NIE JE ANI APRÍLOVO BLÁZNIVÉ, ALE DL'HODOBO ŠIALENÉ. PREČO SLOVENČINA TU ? PRETOŽE JU, COBY JAZYK, AJ KEĎ JU NIE PŘÍLIŠ OVLÁDÁM, I ZBOŽŇUJU.
~~
30.4.2021, 16.4.2021:
TÉMA: !!! 200 za 1 Den !!! To JE MAXIMÁLNÍ LIMIT POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB na Covid 19, ( OVŠEM, PŘI DENNÍM POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC OSOB. ) PRO JEŠTĚ MOŽNOST UVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍ (VE STYLU V ČR ) Z JARA 2020..PŘI POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC, PŘI 12ti MILIONOVÉM LIDU, JAKO JE TOMU V ČR..(PŘI NÁSLEDNÉM I TRASOVÁNÍ.. ) (JINAK SE ŠÍŘENÍ COVID 19 VYMYKÁ MOŽNOSTI JEJ ZPACIFIKOVAT DOSTATEČNĚ.. JAK TÓ TAK SLEDUJI.) TENTO VZOREC JE POUŽITELNÝ, INSPIRACÍ, VŠEM VLÁDÁM NA ZEMI, POKUD SI UPRAVÍ VE VZORCI TOM PROMĚNNÉ, SVÉ ZEMĚ. UŽ O TOM PÍŠI VÍCE JAK 1 ROK. ( **JIŘÍ** )
(VAKCINACE: s účinností několik měsíců, jako u chřipky.. Do těla, do těl.. neustále si nechat píchat dávky Covid.. dlouhodobě.. na tohle se chcete, LIDÉ, spoléhat ? Bez dalšího? ZPOMALTE !!! Si.
VIZ : www.PANOPTIKUM3.blogspot.com .
5.5.2021..Vláda ČR začíná rozvolňovat opatření proti Covid 19, při denním počtu nově nakažených osob v 7mi násobku toho, na co apeluji výše v textu Já.
~~
TÉMA: ČESKÁ REPUBLIKA a:
Jaderná elektrárna Dukovany.. výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST.. : Podívejte se.. pročtěte si, www Linky zdejšího blogu.. najdete v nich obraz i toho, co lze od toho kterého režimu zahraničního očekávat.. TO SE SAMOZŘEJMĚ VŠE PROMÍTÁ NAPROSTO DO VŠEHO.. I DO POJMŮ: >>KVALITA, BEZPEČNOST<< . Neboť vše souvisí se vším. Jak chcete, poslanci, poslankyně ČR dávat například Rusku, nebo Číně Vaši bezpečnostní si pojistku, když ani nemůžete dohlédnout důsledky toho všeho.. a když například Putinovi a spol. nelze věřit, uvěřit, takřka ani pozdrav ?? Varuji před hloupostí. Mohla by se velmi vymstít. ( Toť názor k tématu **Můj** ).

pondělí 17. května 2021

Moje TIPY na kandidáty do oficiálního úřadu PREZIDENTA ČR v nacházejících prezidentských volbách, v případě jejich zájmu :



~~
Doufám, že LID ČR neudělá hloupost, hlouposti, typu, navrácení se zpět o 30 let, 
nebo tu chybu, aby volil kohokoliv, kdo si sedí v senátu.. v politice, moc nevystrkuje nos,
 o LID se nikdy nepere, kromě svých volebních kampaní, jen si je na svém teplém místečku.. 
tohle jsou móresy současných politiků.. samozřejmě i s akademickým vzděláním, tituly. Varuji však také před osobou
 Miloše Vystrčila nyní předsedy senátu ČR. Tento člověk NESMÍ být prezidentem ČR NIKDY. 
ZASTÁVÁ TRVALE, FAŠISTICKOU POLITIKU VŮČI ČESKÉMU LIDU, NEHNUL NIKDY PRO ZMĚNU V TOMTO ANI PRSTEM. Sice si umí stěžovat, jaký je chudinka, se svým i senátorským platem, byl v Tchaj Wanu.. ALE PRO LIDI V ČR NEHNUL DOPOSUD ANI BRVOU. (Alespoň tedy takovou informací nemám, že by se snažil zvrátit fašismus v ČR. )

MUDr. JAN HNÍZDIL TRVALE PROSAZUJE ZDRAVÝ CELOSTNÍ PŘÍSTUP K ČLOVĚKU, K LIDEM.. OBDOBNĚ, JAKO JÁ. 

ČESKÁ VLÁDA IGNOROVALA TŘIČTVRTĚ ROKU MÁ SLOVA, DOPORUČENÍ, O NUTNOSTI ANTICOVID OPATŘENÍCH, DO ÚNORA 2021..viz texty níže. VÝSLEDKEM JE cca o 30 TISÍC ZBYTEČNĚ MRTVÝCH

A TAKÉ JSOU I TACÍ, AŤ UŽ BÝVALÍ KOMUNISTÉ, ČI NEKOMUNISTÉ, KTEŘÍ JSOU VIDĚT NA VEŘEJNOSTI ZA CELÝ ŽIVOT AŽ TEHDY, KDYŽ SI MYSLEJ, ŽE PREZIDENTSKÝ  PLAT, PREZIDENTSKÁ PENZE, AŽ DO SMRTI, BY MOHLO BÝT DOCELA FAJN SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ, A TAK SE UKÁŽOU, A PRO NESOU KAMPAŇOVĚ TU A TAM PÁR VĚT, TŘEBA V TELEVIZÍ, V RÁDIU, ČI SE ZASTAVÍ NA NĚJSKÉ BEZPEČNÉ, POLICIÍ HLÍDANÉ, DEMONSTRACI..například.

17.5.2021:
Petr Pavel, armádní generál, dnes prohlásil, dle Českého rozhlasu, že: ,, Cílem Hamásu je Izraeli způsobit co největší škody ".. Generále Pavle, TO PŘECE VÍME VŠICHNI. 


~~~
Můj TIP další: 
Otravují li Vás na mobilu nevyžádané reklamy, je dobré mít instalováno virtuální tlačítko na jejich vypnutí. Je to dobrý, jen, sem tam na to pozapomínám. :-) 

Youtu.berští prominou, ale jakožto krátkozraký, když si sundám brýle, sluchátka, a dám mobil trochu dál od očí, tak se nemusím v rámci vyhledávání a přehrávání písniček rozčilovat nad jejich leckdy i obskurními kravinami.. spotovými, kterým říkají reklamy. Zkusíte li to na Mne, Youtu.berští jedinkrát v průběhu písničky, byl by krátkej proces, měli byste u Mne od té chvíle utrum definitivní. Obdobně, jako si to dovolovala tak zvaná televize Seznam.cz při sledování paní Jiřiny Bohdalové kde Mi v průběhu promítání vložili 2x nějakou stupiditu, ani už si nepamatuji, jakou. 
Prostě, když se takovéhle subjekty nejsou schopný živit, být, slušně, tak asi nebudou. 

~~~