ČR a: Jaderná elektrárna Dukovany, výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST..

30.4.2021: TÓ co sa VŮČI Mně děje, STALKINGOVO MOBBINGOVE, STRAN MEDIÁLNĚ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ MAFIE" NIELEN
V APRÍLI, ALE UŽ DLHŠÍ ČAS..TO NIE JE ANI APRÍLOVO BLÁZNIVÉ, ALE DL'HODOBO ŠIALENÉ. PREČO SLOVENČINA TU ? PRETOŽE JU, COBY JAZYK, AJ KEĎ JU NIE PŘÍLIŠ OVLÁDÁM, I ZBOŽŇUJU.
~~
30.4.2021, 16.4.2021:
TÉMA: !!! 200 za 1 Den !!! To JE MAXIMÁLNÍ LIMIT POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB na Covid 19, ( OVŠEM, PŘI DENNÍM POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC OSOB. ) PRO JEŠTĚ MOŽNOST UVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍ (VE STYLU V ČR ) Z JARA 2020..PŘI POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC, PŘI 12ti MILIONOVÉM LIDU, JAKO JE TOMU V ČR..(PŘI NÁSLEDNÉM I TRASOVÁNÍ.. ) (JINAK SE ŠÍŘENÍ COVID 19 VYMYKÁ MOŽNOSTI JEJ ZPACIFIKOVAT DOSTATEČNĚ.. JAK TÓ TAK SLEDUJI.) TENTO VZOREC JE POUŽITELNÝ, INSPIRACÍ, VŠEM VLÁDÁM NA ZEMI, POKUD SI UPRAVÍ VE VZORCI TOM PROMĚNNÉ, SVÉ ZEMĚ. UŽ O TOM PÍŠI VÍCE JAK 1 ROK. ( **JIŘÍ** )
(VAKCINACE: s účinností několik měsíců, jako u chřipky.. Do těla, do těl.. neustále si nechat píchat dávky Covid.. dlouhodobě.. na tohle se chcete, LIDÉ, spoléhat ? Bez dalšího? ZPOMALTE !!! Si.
VIZ : www.PANOPTIKUM3.blogspot.com .
5.5.2021..Vláda ČR začíná rozvolňovat opatření proti Covid 19, při denním počtu nově nakažených osob v 7mi násobku toho, na co apeluji výše v textu Já.
~~
TÉMA: ČESKÁ REPUBLIKA a:
Jaderná elektrárna Dukovany.. výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST.. : Podívejte se.. pročtěte si, www Linky zdejšího blogu.. najdete v nich obraz i toho, co lze od toho kterého režimu zahraničního očekávat.. TO SE SAMOZŘEJMĚ VŠE PROMÍTÁ NAPROSTO DO VŠEHO.. I DO POJMŮ: >>KVALITA, BEZPEČNOST<< . Neboť vše souvisí se vším. Jak chcete, poslanci, poslankyně ČR dávat například Rusku, nebo Číně Vaši bezpečnostní si pojistku, když ani nemůžete dohlédnout důsledky toho všeho.. a když například Putinovi a spol. nelze věřit, uvěřit, takřka ani pozdrav ?? Varuji před hloupostí. Mohla by se velmi vymstít. ( Toť názor k tématu **Můj** ).

čtvrtek 17. června 2021

SEX VE MĚSTĚ.. ( NEJEN..)..JAK UŽ TÓ TAK I, SEM TAM.. BÝVÁ..Včera jsem již zase málem skákal v Lese přes dvě, nebo tři.. kaluže..

Za sex v parku hrozí policie páru z Olomouce až dvouletým vězením - Novinky.cz
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/za-sex-v-parku-hrozi-policie-paru-z-olomouce-az-dvouletym-vezenim-40363603#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=boIvMJnvCms-202106171303&dop_id=40363603

Milování se, v Lásce oboustranné, muže se ženou, tedy tak, jak to i příroda chtěla, chce, NENÍ NIC ZLÉHO, NIC ŠPATNÉHO. 
LIDÉ SI UDĚLALI JISTÉ NORMY, I PŘEDSUDKY.. NAPŘÍKLAD O TOM, ŽE NAHOTA V TRÁVĚ, PŘI MILOVÁNÍ SE TAKOVÉM, JE TRESTNÁ, VÝTRŽNICTVÍ, A PODOBNĚ.. ALE TAK TÓ NENÍ. 
TÓ BY MUSELI POLICISTÉ ZATÝKAT KAŽDÝ PÁR, MUŽE SE ŽENOU, KTERÝ SI DÁVÁ TŘEBA I NA LAVIČCE V PARKU POLIBKY.. NEBOŤ LIDÉ V TAKOVÝCH PŘÍPADECH MAJÍ VE SVOBODĚ PRÁVO DOKONČIT NERUŠENĚ SVŮJ PROJEV LÁSKY, KDY MAJÍ I PRÁVO ZAPOMENOUT PŘI TOM NA NORMY.. A BÝT PŘI TOM NE RUŠENÍ. TO JE TOTIŽ LÁSKA, TO JE TOTIŽ I LÁSKA S VÁŠNÍ, TA I SKUTEČNÁ. TO JE I SVOBODA. 
TI DVA NIKOMU NEUBLÍŽILI, NIC NEPOŠKOZOVALI, NIC NEUKRADLI. ALE MOŽNÁ JIM BYL UKRADEN POLICISTY JEJICH DALŠÍ PARTNERSKÝ ŽIVOT, POD VLIVEM I JISTĚ STRESU, KTERÝ JIM POLICISTÉ DOPOSUD ZPŮSOBILI. MĚLI BY BÝT OKAMŽITĚ PROPUŠTĚNÍ, S OMLUVOU JIM OD POLICISTŮ. 

4 PROMILE, 2 PROMILE ALKOHOLU VŠAK, TO JE SKUTEČNĚ SPOLEČENSKÝ VELKÝ PROBLÉM, I PRO JEJICH ZDRAVÍ. JE S PODIVEM, ŽE PŘI 4 PROMILE JEŠTĚ ČLOVĚK ŽIJE, A UVĚDOMUJE SI, CO DĚLÁ. MOŽNÁ TAK POLICISTÉ TÉ ŽENĚ V DANÉ SITUACI ZACHRÁNILI I ŽIVOT PŘED OTRAVOU ALKOHOLEM. PROBLÉM JE ŽE ALKOHOLISMUS V ČR NAD URČITOU HLADINU V DESETINÁCH PROMILE NAMĚŘENÝ, NENÍ PŘESTUPKEM, ANI TRESTNÝM ČINEM. A TAK LIDÉ CHLASTAJÍ JAK DIVÍ, CHLAPI PROTO, ABY DOSTALI ŽENSKOU NA SEX, ŽENSKÝ PROTO, ABY S TĚMIHLE CHLAPY SEX MĚLY. A TAK VŠICHNI TITO CHLASTAJÍ ALKO JAK DIVÝ, I KDYŽ BY TÓ ŠLO STEJNĚ TAK I BEZ TOHO ALKO CHLASTU. 

Vzpomeňme si, například, na videoklip Lucie Bílé s:písní:   

( !! YOUTU.BE ČR, VY KRETÉNI, VAŠE REKLAMA NA TVRDEJ ALKO CHLAST JE TRESTNOU ČINNOSTÍ, PODVRATNĚ ZDRAVÍ LIDU, PODVRATNOU ČINNOSTÍ VAŠÍ VŮČI  TAK I STÁTU..REPUBLICE..ČESKÉ REPUBLICE !!  ) 

S takovýmto pojetím policistů toho, co je trestný čin by museli aktéry~aktérky, toho klipu na Petříně v Praze obvinit z trestné činnosti.. 

Milování dvou Lidí nad zákonnou normu 15 Let ani na veřejnosti NEMŮŽE BÝT, A NENÍ NIČÍM ŠPATNÝM. ŽE TÓ NEJDE V OBLEČENÍ, TO JE JASNÁ VĚC, TEDY ŽE TÓ JDE CELISTVĚ JEN PŘI NAHOTĚ, PŘI SVLEČENÍ ODĚVŮ. SPÍŠ RISKUJÍ, ALE, ŽE BY MOHLI BÝT O TY SVÉ SVRŠKY, O PENÍZE V NICH, O DOKLADY.. OKRADENI PŘI TOM MILOVÁNÍ. 
JE TEDY, I Z HLEDISKA OSOBNÍ BEZPEČNOSTI, BEZPEČNĚJŠÍ, POMILOVÁVAT SE NĚKDE V INTIMNU, V SOUKROMÍ.. POKUD TÓ OVŠEM ZROVÍNKA NEJSOU BEZDOMOVEC S BEZDOMOVKYNÍ. 

OSTATNÍ EVENTUÁLNÍ SEXUÁLNÍ SEBEUSPOKOJOVÁNÍ SE SINGL SEXUÁLNĚ EXHIBIČNĚ PŘED LIDMI.. SAMOZŘEJMĚ VÝTRŽNOSTÍ JE. 

CO JE HRUBÁ NESLUŠNOST ? 

TEDY ZA MNE, POKUD BY SE NA VEŘEJNOSTI POMILOVÁVALI GAYOVÉ STRKAJÍC SI PENISY VZÁJEMNĚ.. KAMKOLI.. TAK TÓ JE PRO MNE OPRAVDU K ZBLITÍ. ONO JDE TOTIŽ TAKÉ O TÓ, ŽE JSEM ZAZNAMENAL V MINULOSTI, ŽE TAKOVÉMUTO GAY PÁRU BYLO ZCELA JEDNO, ŽE PO NICH NA MÍSTĚ MILOVACÍM VEŘEJNÉM ZBYLO ,,LEJNÍ". NECHTĚJTE VĚDĚT, 
ODE MNE, KDO TÓ BYL, ANI
KTERÁ DOBRÁ DUŠE, SLUŽEBNICE BOŽÍ, TO PO NICH UKLIDILA. TO JE TAJEMSTVÍ AŽ TÉMĚŘ ZPOVĚDNÍ, TEDY ZA MNE: HROBEM. 

**JESUS**KRISTUS**
             (**JIŘÍ**) 
                 ~~~