ČR a: Jaderná elektrárna Dukovany, výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST..

30.4.2021: TÓ co sa VŮČI Mně děje, STALKINGOVO MOBBINGOVE, STRAN MEDIÁLNĚ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ MAFIE" NIELEN
V APRÍLI, ALE UŽ DLHŠÍ ČAS..TO NIE JE ANI APRÍLOVO BLÁZNIVÉ, ALE DL'HODOBO ŠIALENÉ. PREČO SLOVENČINA TU ? PRETOŽE JU, COBY JAZYK, AJ KEĎ JU NIE PŘÍLIŠ OVLÁDÁM, I ZBOŽŇUJU.
~~
30.4.2021, 16.4.2021:
TÉMA: !!! 200 za 1 Den !!! To JE MAXIMÁLNÍ LIMIT POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB na Covid 19, ( OVŠEM, PŘI DENNÍM POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC OSOB. ) PRO JEŠTĚ MOŽNOST UVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍ (VE STYLU V ČR ) Z JARA 2020..PŘI POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC, PŘI 12ti MILIONOVÉM LIDU, JAKO JE TOMU V ČR..(PŘI NÁSLEDNÉM I TRASOVÁNÍ.. ) (JINAK SE ŠÍŘENÍ COVID 19 VYMYKÁ MOŽNOSTI JEJ ZPACIFIKOVAT DOSTATEČNĚ.. JAK TÓ TAK SLEDUJI.) TENTO VZOREC JE POUŽITELNÝ, INSPIRACÍ, VŠEM VLÁDÁM NA ZEMI, POKUD SI UPRAVÍ VE VZORCI TOM PROMĚNNÉ, SVÉ ZEMĚ. UŽ O TOM PÍŠI VÍCE JAK 1 ROK. ( **JIŘÍ** )
(VAKCINACE: s účinností několik měsíců, jako u chřipky.. Do těla, do těl.. neustále si nechat píchat dávky Covid.. dlouhodobě.. na tohle se chcete, LIDÉ, spoléhat ? Bez dalšího? ZPOMALTE !!! Si.
VIZ : www.PANOPTIKUM3.blogspot.com .
5.5.2021..Vláda ČR začíná rozvolňovat opatření proti Covid 19, při denním počtu nově nakažených osob v 7mi násobku toho, na co apeluji výše v textu Já.
~~
TÉMA: ČESKÁ REPUBLIKA a:
Jaderná elektrárna Dukovany.. výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST.. : Podívejte se.. pročtěte si, www Linky zdejšího blogu.. najdete v nich obraz i toho, co lze od toho kterého režimu zahraničního očekávat.. TO SE SAMOZŘEJMĚ VŠE PROMÍTÁ NAPROSTO DO VŠEHO.. I DO POJMŮ: >>KVALITA, BEZPEČNOST<< . Neboť vše souvisí se vším. Jak chcete, poslanci, poslankyně ČR dávat například Rusku, nebo Číně Vaši bezpečnostní si pojistku, když ani nemůžete dohlédnout důsledky toho všeho.. a když například Putinovi a spol. nelze věřit, uvěřit, takřka ani pozdrav ?? Varuji před hloupostí. Mohla by se velmi vymstít. ( Toť názor k tématu **Můj** ).

čtvrtek 1. července 2021

12.3.2022: MOJE TIPY DO ÚŘADU PREZIDENTA ČR, plus další info :

 

 
PLÁN "A" STVOŘITELE
 
~~~
..
 
Od 1.září 2021 najdete 
 
pokračování Mého Písma, nejlíp >> ZDE >> :
 
 
v návaznosti i na:
 
 ~~~ 
Dále informativně: 
 
 
~~ 
 Pro přepnutí si tohoto BLOGU 
ve Vašem mobilu
na CELISTVOU verzi OBRAZOVKY
pro PC i v mobilu klikněte
~~~
 
~~
 


Dále ~ informativně:

TAKÉ o: 

"Tak JO"  :-) :

~~~
(25.7.2021) :
 Jde si, takhle BŮH procházkou..,
různé LÁSKY i, srdce svého na cestě své i potkává..
Tu dá se, třeba i mimoděk do řeči, 
třeba sem tam s vílou i.
Tu, dá se do řeči jednou, 
s bezdomovkyní sličnou na Zemi ležící, trochu i peněz dal jí.., 
s obavou o její zdraví. Peníze si vzala, a reakcí její bylo:
 ,,VYHUL FRAJERE".
Na netu, když nemám signál, čtu:
,,Hmm, teď to nejde". 
Sociopati z Českého rozhlasu, a spol když mají signál, cca z 50% a víc hlásají, i MU, BOHU, STVOŘITELI VEŠKERENSTVA, I JEŽÍŠKU: SATANISTICKO SOCIOPATICKO FAŠISTICKY:
,,Hmm, to nám to jde". 
Jiní Sociopati na Zemi planetě si dávají do názvů svých firem, hudebních skupin, názvy Boha moru a zkázy.. 
Po čtvrt století máme v ČR vlády SADISTIC FAŠISTIC vůči LIDU ČR
MAFIJNÍ viz info dále..
LIDÉ mezi sebou se přetahující vzájemně o to, kdo má větší moc častokrát, mnohdy i každodenně si.. 
O penisu mnohde, na webech, o záškodnicko podvratné, i takto i jinak podprahové Rádoby psychologii můžeme nejen číst, ale i gesta vulgární, hrubost, fota, videa, i nevyžádaně čítat, shlédávat si.. i zkáz různě i nevyžádaně, .. mediálně na webech, v televizích, v radiích..na sociálních sítích, na úrovni zejména i správců, moderátorů, moderátorek, provozovatelů..i mafijně slídilsky internetových seznamek, 
po dlouhá i léta,
Média a spol.. tak, zde zmíněná i nezmíněná mnohá v roli své tak MORÁLCE LIDU, STÁTŮ, EVROPĚ, SVĚTU..svou ZÁŠKODNICKO PODVRATNOU ROLI DLOUHODOBĚ HRAJÍ SI.. coby takového 
TROJSKÉHO KONĚ ZÁŠKODNICKO PODVRATNÉHO.. 
..JÓ, když takhle, a obdobně, blbne hlava, 
je dobré říct 
nažehlený kravaty, límečky, či i našňořené lokýnky jsou.. tedy mohou být, rádoby ozdobou pouhou..i nejednou. Toužíš po vysvobození 
z blbosti té si? 
Tož, třeba noty zapěj i si: 

( Doposud, snad pokaždé, když jsem v uplynulých cca 3 letech procházel s Mou sestrou kolem světelné reklamy na zdi, třeba v metru v Praze, pouštěli Mi SATANISTICKY, ti ze správců, reklamu s textem: ,, ZE všech stran nám LIDÉ píší, 
ŽE chtějí ZÁSTĚRU OD MARYŠI"..
NO, a dnes, Mi píší SATANISTICKY youtuberští na FOTCE  TRIČKA jakéhosi mužného: 
,,ZET" ( "Z" ) MILÝ.. J.
~~
~~~

Dále, informativně:

19.7.2021:
TÉMA:
 OČKOVACÍ MARATON COVID 19..
( ..aneb:  ,,Maraton očkovací hlouposti" ..
k tomu doplňuji: Toto se týká jakéhokoli očkování, které Lidská bytost absolvuje kdekoli jinde, nežli u svého ošetřujícího, obvykle tedy praktického, Lékaře.. Lékařky.
Představme si NAPŘÍKLAD, že pacient..pacientka, s diagnozou Roztroušené sklerózy, které jsou podávány přípravky na snížení imunity, nebo pacient(ka), které jsou podávány prostředky na ředění krve, či s aktuně vznikajícím zánětu žil, o kterém zatím ani vlastně neví, jen cítí bolest..,a nebo ji ještě ani necítí, jelikož nemoc je ve stádiu vznikajícím..,, či pacient..pacientka, s bércovými vředy..,
podlehne pokušení se cestou z nákupu, třeba i na invalidním vozíčku, nebo i bez něj, 
 v obchodním centru nechat zaočkovat na Covid 19.
To může dopadnout, bez předchozích bližších testů, či doporučení nebo nedoporučení praktika, či Lékařů specialistů, případně namísto zaočkování s pozorováním v nemocnici, všelijak. A o tom, myslím, obor Medicína, Lékařství, býti NEMÁ. 
Infekční nemoce, a respirační onemocnění, stejně jako například alergie, nebo sacharidy, NELZE VŽDY rétoricky, ,,Adame Vojtěchu a jiní", házet do jednoho pytle..jak bývá žel obecně zvykem..Pak Lidé nevědí, která bije, jsou dezinformovaní a snadno manipulovatelní, leč i směrem ne vždy pro ně dobrým.
Politici se předhánějí, kdo má poslední slovo, jenže to je i z dlouhodobého hlediska cesta
poněkud  jen o rádoby MOCI, vlastním Egu, a o tom politika býti NEMÁ.
Ministr zdravotnictví nemá lákat Lidi na nahodilé očkování, to postrádá odbornost i etiku, na které Lékařství má stát. Pokud chce být ministr zdravotnictví vůči Lidu korektní, a chce docílit vysoké proočkovanosti pro virus Covid 19, má hovořit ve stylu: 
,,Nechť si každý zváží svou imunitu, jak kdo se stravuje, zda pije alkohol, kouří, jelikož toto jsou faktory, snižující imunitu těla, zda má vegetariánskou stravu podle receptáře:
po té se poraďte se svým ošetřujícím, či PRAKTICKÝM,  Lékařem, Lékařkou, či u dětí PEDIATREM, 
zda si myslí, že je pro VÁS.. pro VAŠE DÍTĚ, očkování toho, kterého typu, vhodné v danou chvíli, či jindy..
Po té učiňte své dobrovolné rozhodnunutí, i s přihlédnutím k obecnému blahu, zda SE, či SVÉ DÍTĚ, necháte očkovat."
Takovéto si za dané situace  představuji chování například ministra zdravotnictví ČR vůči veřejnosti..vůči LIDU ČR. Tedy nikoli PR hlásání ZKRATEK, HESEL.
TAKÉ je podivné, že nám politici mluví o očkování, aniž by ve|ejnosti rozebírali kvalitu vakcín jednotlivých výrobců, a kvalitu a značku výrobce, který dodává vakcíny do očkovacích míst obchodních center, nádraží, a podobně. Prostě se řekne:
Očkování. 
Nebo
Vakcinace. 
To je podobný, jako když se řekne:
Houska. 
Nebo
PÍVO.. 

Osobně však nepokládám za samozřejmost, že se Lidé, nebo své děti, nechají vždy, ve svobodné vůli, dobrovolně, na Covid 19 očkovat. 
 
20.7.2021:
Seznam.cz dnes přispěchává s hláškou:
,,Bez očkování se už  nikam nepodíváte."
Tedy..za Mne: ,,NO, tak nepodívám. A nebo se tam podívám jinak, či jindy. A nebo se podívám jinam..dokud zrak mám. Tak, jak to mám, a dělávám, 
doposud, takřka celý život."
 
Dále dnes také k tomuto TÉMATU..dění v regionu: 
SLOVENSKO..JEDNOTNÁ KRAJINA:
Předmět: VIDEO Hlasisti pokračujú v nakladaní vláde: Šikanujete nezaočkovaných ľudí a z testovania bol len biznis! | Topky.sk
https://www.topky.sk/cl/10/2152415/VIDEO-Hlasisti-pokracuju-v-nakladani-vlade--Sikanujete-nezaockovanych-ludi-a-z-testovania-bol-len-biznis-
 
~~~
 
~~~
MOJE TIPY
NA_DO ÚŘADU PREZIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY:
~~~
 
NOVINKY.CZ ŠÍŘÍ STAROU ŠPÍNU, I ROK STARÉ ZPRÁVY, I CELKEM NECHUTNĚ,
ANI SE NEOBTĚŽUJÍ TO DATUM STARÉ POŘÁDNĚ ZVIDITELNIT, A NAZÝVAJÍ TO GULÁŠEM, ABY ZMÁTLI VEŘEJNOST. TAKY JSEM SI DNES S NIMI NABĚHL.
JSTE TAK, NOVINKY.CZ ,,KANÁL ŠPÍNA" !!!
TOHLE SE MEZI SLUŠNÝMI LIDMI NEDĚLÁ !!! 
 
/ JE s podivem, jak se Mi snaží různí.. z médií, z web platforem, podstrkávat svá, manipulativně, hesla, doporučení, jak mám žít, s kým se mám, kdy, nebo nemám bavit, stýkat, že i každý Můj kontakt případně s nějakou ženou kdekoli, okomentovávají, TITO, tématem o AIDS ( jakoby a zcela nepochybně vždy a jen náhodou ).. 
.. NO, PO ZKUŠENOSTECH S VÁMI, NEJEDNOU I TAK DRZE FAŠISTICKO KARTEL MAFIJNĚ ANTIKRIST KRETÉNNÍCH..!!! SE, ,, TITO" NEODVAŽUJTE JAKKOLI MI PŘED NEBESY, VŠUDYPŘÍTOMNÝMI, 
KECAT DO ŽIVOTA !!! /

www.UNICEF.cz ~ www.UNICEF.org


Udělal jsem toho, informačně, pro Vás, 
LIDÉ, DOSTI. Máte TÓ v rukách.. 
také v hlavě.. 

!!! NEVOLTE si FAŠISMUS, jakýkoli. !!!

TEN,TA, kdož provozuje KDY jakýkoli druh fašismu: 
Střes(te) se TRESTU NEBES.

~~~
~~~

Tenhle je : "DOBREJ" ..song 😊

Tenhle : Také 😉

(Oba..i bez alko..Saké) 

 
 
!!! "PLANETA ZEMĚ..
 
..KŘIVÁKŮ(ček) REJ"  !!!
 
KOLIK JICH JE ?
 
,,FANATICKO FAŠISTIC i.. : "HABADĚJ"
(Viz například FAŠISTIC URPUTNÍ
YoutuBerští, neustále Mi mezi hudbu vkládajíc  ,,reklamu" v rozporu
 s Mým Písmem..alko chlast, a mnohé další kreténismy.. )
 
 5. července 2021:
 Sašo Mitrofanove ( a spol.), komentátore portálu Novinky.cz.. Jsi, se svou dnešní hláškou tam o tom, že ,,Co se škádlívá, poraženo bývá.." zase KRETÉN Na N´tou.. To jsou takové zvyklosti pokřivené postKGB STBácké Duše..nejspíš už v člověku zakořeněné..jak vidíš, máš privilegium..zde místečko své..po hláškách Tvých, i typu, že  PRAVDA A  LÁSKA NEZVÍTĚZÍ spolu s odstavením Mi aktivních www Linků v ten den z titulní stránky ze strany Blogger.com na JesusSchoolOne.blogspot.com. Chtěl jsi, ..chceš..pokřiveně stále ukazovat, že disponuješ obdobnou pseudo mocí..při tom jde o morálku rovnající se smrdutým kanálům.
( To přísloví je v Lásce myšleno, a správně znějící: ,,Co se škádlívá..v Lásce..
RÁDO SE MÍVÁ " ) No, k fašounům, ani k jiným Lidem Libujícím si jakkoli v neštěstí druhých, Lásku NEMÁM.. k morálce té..k nátuře takové..i fašistické.
 
**JESUS**KRISTUS** 
(**JIŘÍ**)
 
~~~
Sledovat můžete také blog:
 SLOVENSKO PLUS.., psaný zejména, informativně, ZUZANĚ ČAPUTOVÉ, PREZIDENTCE.. ( no nejen Jí..) 
..aktualiziváno: 6.července 2021..
~~~
 VOLÍM PIRÁTY !!! Českou politickou stranu PIRÁTSKOU 

~~~
22.9.2021: 
KUDLA DO ZAD ČESKÉMU LIDU, PŘED ČTVRT STOLETÍM, V ZÁDECH MU PONECHANÁ.. PONECHÁVANÁ.. PO FAŠISTICKU Dodnes, politickými stranami:
 
ODS, TOP09, STAN, SPD, KSČM, KDU-ČSL, Hnutí ANO-Babišinec,


 

( vyjma zejména osob v politice:
 JANY MALÁČOVÉ,  
kterou navrhuji na do úřadu prezidenta ČR, OLGY RICHTEROVÉ.. kterou taktéž navrhuji, do dalších období do úřadu prezidenta(tky) ČR. ), 

~~~
22.9.2021:
 ZÁKLADNÍ TÓN:
S politováním konstatuji, že společenství
 HOMO SAPIENS vysílá,
žije, dlouhodobě, na základním tónu:
FAŠISMUS
v jeho nejrůznějších formách, podobách.
Tímto mají mnozí i zodpovězeny otázky, typu:
Proč jsou do funkcí voleni tací, jako Václav Klaus, Miloš Zeman, 
Andrej Babiš, ODS, SPD, spolu s celou doposud čtvrtstoletní garniturou v politice České.. 

 a " OLGY RICHTEROVÉ..například ) 

.. proč svět je takový, jaký je a NE LEPŠÍ, když by lepší už dávno být mohl.., včetně KLIMATU.. , proč i svět mediální, web_mediální.. zpravodajský  je, jaký je, 
a NE Lepší..například.
~~~
 Pro přepnutí si tohoto BLOGU 
ve Vašem mobilu
na CELISTVOU verzi OBRAZOVKY
pro PC i v mobilu klikněte
~~~

*~ ~ ~*

LIDÉ, LIDE, ZEMĚ ČESKÉ, VZPAMATUJ(TE) SE !
ZVOLÍTE LI SI VE VOLBÁCH 2021..
OPĚT FAŠISTY, 
KTEŘÍ I FAŠISTICKO POPULISTICKY SEM TAM SÁHNOU DO PRKENICE, 
PRO_VOLEBNĚ JEN PR(ově) SI, 
KÁLEJÍC NA NEJSLABŠÍ Z LIDU, 
NA BEZDOMOVECTVÍ, 
NA JEHO PŘÍČINY, 
NA DOSTUPNÉ BYDLENÍ, 
NA I TAK **MOJE PÍSMO**
TAK POHŘBÍTE TOTO VŠE ZMÍNĚNÉ, 
I CELOU HISTORII I BOJŮ ZA HODNOTY LIDSTVÍ, KŘESŤANSTVÍ, POHŘBÍTE UŽ TAK I CELKEM VĚDOMĚ, PRAVDU BOŽÍ. 
TA SE ALE POHŘBÍT NENECHÁ. 
VYVSTANE ZÁHY i třeba Z POPELA, Z HROBU, SPOLU SE SPRAVEDLNOSTÍ SVOU.. BOŽÍ. 

**JÁ**
!!! VOLÍM JANU MALÁČOVOU  !!! 
VE VOLBÁCH PARLAMENTNÍCH ČR 2021.
A VÍM PROČ. 

**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**) 
~~~
dále:
Seznamky~systém dating služby~služeb, 
Mi Češi.. ve stylu 
 ,,postKGB-STB KARTEL i ANTIKRIST MAFIE"
už dávno je TÓ.. 

UKRADLI 
a
ZMRŠILI, 

V Podobenství i
POLITIKY ČESKÉ ZRUINOVANĚ ZMRŠENÉ.. 

A TAK, NYNÍ, "HOLKY, LÁSKY" 
CO BY MNĚ KTERÁ CHTĚLA, CHCE,
MNĚ NALEZNE, ZDE. 
"HOLKA, LÁSKA" , Z LÁSEK MÝCH V SRDCI, 
A VÍ O NÍ, KTERÁ ZA MNOU NEJDE, NEPŘIJDE, NEZAVOLÁ, NENAPÍŠE..
i DOSTATEČNĚ.. 
( A kontakt, email, teď na Mne je, zde, výše) 
NEMŮŽE ZLOBIT SE, DIVIT SE, 
ŽE JE V TOMTO.. 
Ó: "DRUHÁ" . 
Přes sociální sítě, ovládané hackersky rovněž postKGB-STB, typu Facebook a podobně, komunikaci obvykle neprovozuji. 
Nemám na to ani zdraví, ani TÓ nemám zapotřebí. 
Čas Letí, sem tam i jako bláznivý.., 
Já nechytím ho, ani Vy.., ale i tak:
TA Z LÁSEK, KTERÁ KOMUNIKUJE, DOSTATEČNĚ, 
SE MNOU, MŮŽE BÝT
ZAS Z NICH TA PRVÁ.."HOLKA"
 
 
 ~~~
PRAHA, VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ, 
DNE 20.6.2021 SE SPOLKEM

~~~
 Pro přepnutí si tohoto BLOGU 
ve Vašem mobilu
na CELISTVOU verzi OBRAZOVKY
pro PC i v mobilu klikněte
 
"NOVÝ SYSTÉM" 
"POJĎME BUDOVAT~VYBUDOVAT
NOVÝ SYSTÉM :

~~~
CÍL=CESTA>SMĚR, KURS 
"PRO ŽIVOT.." NEZBYTNĚ JIŽ:


~~~
COVID 19
,,Maraton očkovací hlouposti"

MUDr. MILAN KUBEK:
TÉMA: COVID 19
,,Čím více jsou Lidé vzdělaní, tím více chtějí být očkovaní". 
MÁ to ale HÁČEK, A TÓ TEN, 
Doktore Kubku, prezidente ČLK, 
ve stylu ČESKÉHO NÁZVOSLOVÍ.. 
KTERÉŽTO POJEM:
VZDĚLÁNÍ
ŠKATULKUJE. 

MÁŠ TÓ, A TÓ, RAZÍTKO, 
TAK JSI-NEJSI, TAK A TAK VZDĚLÁN(A) , VZDĚLANÝ(Á). 
CO NA TOM, ŽE TEN, TA, například od vedle, je MOUDRÁ, MOUDRÝ..,
MOUDŘEJŠÍ..
ZMASTÍME HO, JI.. COBY DEBILA, DEBILKU.. NA RAZÍTKÁCH, NA ŠKATULKÁCH. 
TOLIKÓ JEN KU POJMU:
,,VZDĚLÁNÍ."

Mluvil Jsem nedávno s jedním mužem, 
ve věku cca 70 let. Pracoval prý mnoho let v nemocnici, pomáhal prý i na operačním sále. K tomu samozřejmě musí člověk mít určité vědomosti, dovednosti.. 
Sdělil Mi to jen tak, mezi řečí, když jsem Mu podával 10 korun, do ruky, coby poplatek na veřejném WC. 
TÓ JE ÚROVEŇ..
ČESKÉHO STÁTU, ŽE ? 
JAKOU VDĚČNOST PROJEVUJE.. 
LIDEM, I VELMI ZASLOUŽILÝM.. 
ONI si nestěžují. Obvykle bývají i skromní. I nejskromější ze skromných, pokorných..
ÁLE, TÓ JE ÚROVEŇ, 
ČESKÉHO STÁTU, CÓ ? 
.. například.. 

Podle Českého rozhlasu Plus
LIDÉ nemají na vybranou:
Buďto s nimi bude experimentovat 
Covid 19, nebo očkování. 

Nó, já si, prozatím, nechávám ujít varianty obě dvě, co TÓ jen jde. 

~~~


POKUD jde o Covid 19, JE DOBRÁ TRVALÁ PŘIMĚŘENÁ, PODLE SITUACE~SITUACÍ..
COBY PREVENCE MOŽNOSTÍ ŠÍŘENÍ SE NEMOCI..
..pokračování tohoto článku se dočtete níže, dále v textu..
~~
 
VLÁDÁM SVĚTA, SPOLEČNOSTI, organizaci která si říká CÍRKEV ŘÍMSKOKATOLICKÁ: 
 
 Spálené kostely v Kanadě..
 
za zabité, vůkol nich děti..
 
Nedivím se hněvu tamních Lidí..
 
~~
 
Můj VZKAZ VLÁDÁM SVĚTA,
SPOLEČNOSTI,
také organizaci, která si říká Církev Římskokatolická:
 
1) Žádám, aby bylo oficiálně v pozemských zákonech uzákoněno,
že ganderová segregace ŽEN v jakémkoli oboru, tedy i kněžském, farářském, biskupském, papežském, pokud to vyloženě není na závadu jejich ZDRAVÍ, jako například práce žen v dolech, a podobně, aby ganderová segregace tedy oborová byla TRESTÁNÁ TRESTNÍM PRÁVEM, TRESTNÍM ZÁKONÍKEM, coby i druh fašismu.

Gandeerová segregace žen stimuluje mnohá duševní onemocnění MUŽŮ, zejména, jak nám realita ukazuje, s chováním zúčastněných, ..v tomto případě kněžích.., sexuálně deviačním, s trápením tak i dětí.. je to stále dokola, a nebere to konec..
Teď dokonce jsou nacházeny oběti stovek dětí, kde jich zmizelo cca 4 tisíce ?!!
Takhle TO DÁL NEJDE !!
!!! ,,Církvi Římskokatolická" !!!
 
NIKDY JSEM NIC OBDOBNÉHO OD APOŠTOLŮ CÍRKEVNÍCH NECHTĚL ! NEŽÁDAL, NIKDY JSEM NIC OBDOBNÉHO..ŽE BY SE TO TAK MĚLO DĚLAT,
!!! NEUČIL !!!
!!! NEVYUČOVAL !!!
!!! NEUČÍM !!!
!!! NEVYUČUJI !!!
!!! JDĚTE SI S TÍM, S TAKOVÝMHLE SYSTÉMEM DO ŘITI, SVÉ, 
A NEVRACEJTE SE !!!
 
2) S OKAMŽITOU PLATNOSTÍ VÁS, VY, KDOŽ SI ŘÍKÁTE KNĚŽÍ CÍRKVE ŘÍMSKOKATLICKÉ, ŽÁDÁM, VYZÝVÁM, ABYSTE PŘESTALI PŘI MODLITBÁCH ŘÍKAT BEZ SLŮVKA ,,PROSÍM" VLOŽENĚHO VE VĚTĚ, VĚTU:
,,PANE, TYS ŘEKL SVÝM APOŠTOLŮM, SVŮJ POKOJ VÁM DÁVÁM, ABYSTE ŠÍŘILI VÍRU, ......NEHLEĎ TEDY NA NAŠE HŘÍCHY.."

HLEDÍM NA VAŠE I HŘÍCHY.
A NIKDO MI NEBUDE PŘIKAZOVAT, ABYCH NA NĚ NEHLEDĚL.

TO BYSTE TO MĚLI PŘÍLIŠ JEDNODUCHÝ..
..NĚKOHO ZNÁSILNIT.. A MYSLET SI, ŽE SE TO OBEJDE BEZ TRESTU BOŽÍ SPRAVEDLNOSTI..
!!! NEOBEJDE !!!

A UŽ TOHO FAŠISMU, I VŮČI TĚM SEGREGOVANÝM ŽENÁM, JE S VÁMI, 
,,CÍRKVI ŘÍMSKOKATOLICKÁ"
!!! DOST !!!

Ten, kdož si říká Papež,
si už dlouho jen tak říká.
Zprostil jsem ho už dávno služby pro Mne.
 
Existuje NOVÝ STOLEC.
JE SLOŽENÝ PRVOTNĚ Z ŽEN.
TYTO JSOU MI ROVNY
VE SLUŽBĚ MÉHO PÍSMA, UČENÍ..ŽIVOTA.
Pravidla pro toto jsem zveřejnil cca před rokem v Mém Písmu.
Ony je znají. Mohou delegovat pravomoc i mužům.
TOTO JSOU MÁ NOVÁ PRAVIDLA,
PRO POKRAČOVÁNÍ VÝUKY KŘESŤANSTVÍ. 
A pokud si kdokoli, kdykoli, chce zajít do kostela, 
se pomodlit..
JE MNOU V NĚM V MÍRU A LÁSCE VÍTÁN..
Byť i nemusím být zrovna fyzicky viditelně přítomen.

No, myslím, že kostely v ČR by potřebovaly mnohem Lepší OZVUČENÍ, aby Lidé slyšeli, co případná farářka, či farář, povídají. A taky by mohly, MĚLY, kostely, mít, stejně jako by je měly mít školy, nemocnice, ZABEZPEČENÍ u vstupu bepečnostním rámem ( proti případným teroristům, ať už střelnou zbraní, či jinak..čteme tohoto ve zpravodajství, takřka denně stále tolik.. ) 
Samozřejmě s ostrahou policie.
 
~~
A kněží Církve katolické..
když Mne vidíte,
nemusíte říkat, že očekáváte Můj PŘÍCHOD.
 
JSEM TADY,
STOJÍM TU A TAM I PŘED VÁMI i při tom..
JE TO poněkud trapné. Můžete to zkusit, rétoricky, i jinak.
 
 ~~
**JESUS**KRISTUS** 
( **JIŘÍ** )
~~~
 Fašisté, Fašistky, zejména v České republice:

 
 
 
 
 6.července 2021:
 Český rozhlas (ČRo) titulkuje ministryni pro místní rozvoj Kláru Dostálovou
při jejím potlesku, jako by tleskala nad titulkem Českého rozhlasu:
ČRo tak, : HAJZLI .
Ta fotka takto ve spojení s tím titulkem vypadá, jako když by se radovali nad zkázou tornáda..ostentativně. Dole ve www Linku už to vidět není, ale takto to působí poměrně zmanipulovaně FAŠISTICKY. KRETÉNI Z ČRo Mne , jak vidno, nechtějí přestat, přestávat, srát.
 
~~
  6.července 2021:
Blogger.com IT SPRÁVCI Blogger.com pro ČR
WEBU i Google.com v ČR, což je podle veřejných informací subjekt-platforma Centrum.cz..Lidé tamní, dceřinná firma Economia .a.s. jejíž většinový vlastník je opět dle veřejných informací Zdeněk Bakala: Za povšimnutí zde stojí záškodnictví zdánlivě nevinného FAŠISMU..tedy svévolné rozdělení slova ,,ŽENA" (ŽENOU)
v textu obrazovky mobilu, kvůli čemuž jsem dopsal tento termín celistvě v podobě angličtiny, ruštiny, němčiny..jelikož opravit Mi to nšlo, TOTO JE STYL BLOGGER.COM a dalších, kartelně, webových platforem..,
FAŠISTICKÉHO TAK SI PLEZÍRNICTVÍ NA ÚKOR DRUHÉHO..PO FAŠISTIC KRETÉNSKU. Říkat MI eventuálně
že to vše jsou náhody, o čem zde píši, na blogu, souhrně, O FAŠISMU.. 
je naprosto zbytečný. 

LÁSKA ?
TAK..TA NA FRAK DOSTÁVÁ
NEJEDNOU.. TA MÍVÁ I DOSTI
NEJEDNOU..

..Jdu, chodívám.. si, sem tam..procházkou..,
nejednou, jak se říká i: ULICÍ,
Letadly obvykle Já nelétám, ani bych na to neměl teď 
ani obvykle peníze.., ani Mne to neláká..a na svých těch procházkách mnoho Lásek potkávám. Sem tak se, tak nějak stane, i trocha poezie:

Tu potkám Lásku různě..i takto 

Rádoby SMARAGDOVOU,
i třeba takto
 i třeba takto
nebo třeba i takto
 ale třeba i takto
 či i takto
i strhujícně
MILUJÍCÍ,
či skutečně SMARAGDOVOU,
 támhle třeba ČERVENOU,
jindy zas například ZLATOU, či Rádoby RŮŽOVOU, 
či i ZLATO RŮŽOVOU i Mnou posvěcenou..,
jindy zas třeba STRAKATOU, či i STRAKAMAKATOU..,
také sem tam i ŠTĚSTÍČKO i z pouti, či jako z pouti,
jindy se LÁSKA VINE, i vůkol.., jako i: proutí.
Sem tam lze vidět i, jak LÁSKA odhazuje jak širák v dál své ŠTĚSTÍČKO Z POUTI.. 

TU A TAM LZE VIDĚT,
JAK LÁSKA~ŽENA
se chová JAK i : LOJZA
NEJEN
NA POUTI.

No, je dobré naplnit VODOU alespoň TO vědro,
aby bylo nejen co jísti, 
ale také co píti.
 
~~~
Youtu.be Mi právě teď při kontrole funkčnosti zdejších www Linků nabídl na obrázku péči o nehty, jak bývá 
i jejich zvykem.. 
~~~
Nó, myslím, že zde uvedený, článek lze ZDE uzavřít.. 
.. Obrázků zde pár je, 
a ty obrázky, které zde nejsou, 
si každý může udělat o tom všem své. 

Pf: Někdy příště možná napíšu 
i trocha řádků o pojmu: "SLUŠNOST" . 
Myslím, že se to může i hodit.. 
 
~~
DEJ DRUHÉMU, DRUHÉ.. DŮVĚRU, NEŽLI DÁŠ MU.. JÍ, DO RUKOU 
MOC, 
POZNÁŠ SEM TAM ZAVČASU, CO UVNITŘ SEBE MÁ.. SKRÝVÁ. UDĚLEJ TÓ OBRÁCENĚ, 
A MUSÍŠ MÍT PO RUCE HASÍCÍ PŘÍSTROJ.. HASIČE..POMYSLNĚ.., NEJEDNOU I REÁLNĚ..
 
~~~