ČR a: Jaderná elektrárna Dukovany, výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST..

30.4.2021: TÓ co sa VŮČI Mně děje, STALKINGOVO MOBBINGOVE, STRAN MEDIÁLNĚ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ MAFIE" NIELEN
V APRÍLI, ALE UŽ DLHŠÍ ČAS..TO NIE JE ANI APRÍLOVO BLÁZNIVÉ, ALE DL'HODOBO ŠIALENÉ. PREČO SLOVENČINA TU ? PRETOŽE JU, COBY JAZYK, AJ KEĎ JU NIE PŘÍLIŠ OVLÁDÁM, I ZBOŽŇUJU.
~~
30.4.2021, 16.4.2021:
TÉMA: !!! 200 za 1 Den !!! To JE MAXIMÁLNÍ LIMIT POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB na Covid 19, ( OVŠEM, PŘI DENNÍM POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC OSOB. ) PRO JEŠTĚ MOŽNOST UVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍ (VE STYLU V ČR ) Z JARA 2020..PŘI POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC, PŘI 12ti MILIONOVÉM LIDU, JAKO JE TOMU V ČR..(PŘI NÁSLEDNÉM I TRASOVÁNÍ.. ) (JINAK SE ŠÍŘENÍ COVID 19 VYMYKÁ MOŽNOSTI JEJ ZPACIFIKOVAT DOSTATEČNĚ.. JAK TÓ TAK SLEDUJI.) TENTO VZOREC JE POUŽITELNÝ, INSPIRACÍ, VŠEM VLÁDÁM NA ZEMI, POKUD SI UPRAVÍ VE VZORCI TOM PROMĚNNÉ, SVÉ ZEMĚ. UŽ O TOM PÍŠI VÍCE JAK 1 ROK. ( **JIŘÍ** )
(VAKCINACE: s účinností několik měsíců, jako u chřipky.. Do těla, do těl.. neustále si nechat píchat dávky Covid.. dlouhodobě.. na tohle se chcete, LIDÉ, spoléhat ? Bez dalšího? ZPOMALTE !!! Si.
VIZ : www.PANOPTIKUM3.blogspot.com .
5.5.2021..Vláda ČR začíná rozvolňovat opatření proti Covid 19, při denním počtu nově nakažených osob v 7mi násobku toho, na co apeluji výše v textu Já.
~~
TÉMA: ČESKÁ REPUBLIKA a:
Jaderná elektrárna Dukovany.. výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST.. : Podívejte se.. pročtěte si, www Linky zdejšího blogu.. najdete v nich obraz i toho, co lze od toho kterého režimu zahraničního očekávat.. TO SE SAMOZŘEJMĚ VŠE PROMÍTÁ NAPROSTO DO VŠEHO.. I DO POJMŮ: >>KVALITA, BEZPEČNOST<< . Neboť vše souvisí se vším. Jak chcete, poslanci, poslankyně ČR dávat například Rusku, nebo Číně Vaši bezpečnostní si pojistku, když ani nemůžete dohlédnout důsledky toho všeho.. a když například Putinovi a spol. nelze věřit, uvěřit, takřka ani pozdrav ?? Varuji před hloupostí. Mohla by se velmi vymstít. ( Toť názor k tématu **Můj** ).

čtvrtek 13. května 2021

FAŠISTICKÉ ZŘÍZENÍ ,,ČESKÁ REPUBLIKA"

 
Ukradl si několik housek,
 šel do LOCHU..
ZA krádež, 
ZA NEDOVOLENÉ OBOHACENÍ. 
~~
ŽENA, DCERA, 
přehlédla rozjetý kamion,
při převádění silnice
svého otce, 
a ten ho tak usmrtil.. 
Jí soud vyměřil trestně ,,6 let"
za smrt jejího otce z nedbalosti.. 
Přičemž dle pravidel silničního provozu také kamion není TRAMVAJ s právem absolutním, ale "řidič je povinen jet takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit bezpečně, včas, vozidlo, na vzdálenost, na kterou má rozhled." Jestlipak se tímto také soud příslušný, který trestně odsoudil tu dceru svého otce, zabýval ? 
Nikde v zákonech není zákazáno přecházet silnici mimo přechod pro chodce, pokud to není výhradně na daném místě ošetřeno dopravním značením, či jinou evidentní za tím účelem zábranou. 
~~
Podnikatelé jsou dnes a denně politiky vládou, podezříváni všichni z krácení daní. 
Pokrátíš daň, a jdeš do LOCHU. 
~~
Soudkyně například Dufková z Benešova uměla říct muži bezdomovci, ve snaze jej trestně odsoudit za to, že neměl peníze na placení tímto soudem Benešovským částky 9 tisíc CZK měsíčně výživného svým 2 dětem, (a tak platil, co mohl..) 
při soudním přelíčení, 
ŽE on krátil daně, aby nemusel platit výživné, ve snaze HO trestně odsoudit. Přičemž JEHO daňové přiznání, ani podvojné účetnictví, dokud tento bezdomovec podnikal, které MU vedla kancelář registrovaného daňového poradce, 
ZA i nemalou úplatu, tato soudkyně, ani jiný soudce, nikdy NEVIDĚLI(i). 
Při slovech na svou obhajobu MU státní zástupkyně přísedící soudnímu přelíčení sdělila, že soudu předvedl ,,divadelní představení". 
TÓ SE TÓ, PŘEDVÁDÍ, THEATER, SOUDNÍ, NA BEZDOMOVCÍCH..CO ??THEATER EXEKUČNĚ SOUDNÍ
JAK NA BĚŽÍCÍM PÁSE EXEKUČNÍ I PŘÍKAZY VEM KDE VEM, 
UŽ cca 5 MILIONŮ JICH V ČR 
NA LIDECH TAKTO À OBDOBNĚ V ČR ZUBOŽENÝCH..NA CCA UŽ 1 MILIONU JICH, ANIŽ BY SE SOUDY PŘI ROZHODOVÁNÍ ZAJÍMALY O TÓ, ZDA DLUŽNÍCI, DLUŽNICE, BUDOU MÍT, MAJÍ, PENÍZE NA NÁJEM BYTŮ, NA ŽIVOBYTÍ..NA LÉKY, NA DOPRAVU, ..NA LIDSKOU DŮSTOJNOST.  A BEZ NÁROKU V TĚCHTO PŘÍPADECH JIM OBVYKLE ANI NA 1 KORUNU(CZK) SOCIÁLNÍCH DÁVEK, NEBOŤ STRHÁVANÉ ČÁSTKY EXEKUČNĚ SE NEODPOČÍTÁVAJÍ OD PŘÍJMŮ PŘI STANOVOVÁNÍ NÁROKU NA ČERPÁNÍ DÁVEK. 
ANDREJ BABIŠ, PŘEDSEDA VLÁDY, PREMIÉR, KLIDNĚ SI DOVOLUJE TVRDIT, PO FAŠISTICKO KRETÉNSKU, ŽE TITO LIDÉ ČERPAJÍ PŘÍSPĚVKY NA BYDLENÍ, A PODOBNĚ. 

NÓ, VĚTŠINOU NEMAJÍ NÁROK PŘI VÝPOČTU, PODLE SOUČASNÉ LEGISLATIVY, ZÁKONŮ, 
ANI NA 1 KORUNU (CZK). 
COŽ ZAJISTÉ, PREMIÉR ČR Z TITULU SVÉ FUNKCE I VZDĚLÁNÍ MUSÍ VĚDĚT. TAKŽE VĚDOMNĚ FAŠISTICKY LŽE LIDU. 

(Důvěryhodný web REALITY, FAKTŮ) 

~~
TAKŽE ZA NEDOVOLENÉ OBOHACENÍ, BYŤ I NĚKOLIKA HOUSKAMI, ČI NAPŘÍKLAD KRÁCENÍM DANÍ, NEDÁVNOU I HISTORIÍ, JSOU V ČR POSÍLÁNÍ LIDÉ DO KRIMINÁLU. 

A KDYŽ ANDREJ BABIŠ JE CELÝM EVROPSKÝM DVOREM EUROPOSLANCŮ EUROAUDITORŮ, USVĚDČEN Z NEDOVOLENÉHO ( DLE EVROPSKÝCH I ČESKÝCH ZÁKONŮ ) 
ČERPÁNÍ MILIONŮ, MOŽNÁ SOUČTEM I MILIARD KORUN (CZK) , 
JEN SE V ČESKÉ REPUBLICE
ŘEKNE:
ČERPÁ EURODOTACE NEOPRÁVNĚNĚ
NA SUBJEK FIRMY, FIREM.. 

A KDYŽ NAPŘÍKLAD DNEŠNÍ MINISTR ZDRAVOTNICTVÍ POBÍRÁ ZAJISTÉ STÁTNÍ PLAT, JEHOŽ VÝŠE JISTĚ PŘESAHUJE SAZBU PRO TRESTNOU ČINNOST
NEDOVOLENÉHO SE OBOHACOVÁNÍ
SE SVÝM PODNIKÁNÍM SOUBĚŽNĚ, 
SE ZISKY MILIONIVÝMI SVÝMI 
Z PODNIKÁNÍ, AČ TÓ ZÁKONY ČR NEDOVOLUJÍ, JAK PÍŠÍ MÉDIA,
 A JE ROVNĚŽ TAK 
VE STŘETU ZÁJMŮ, 
JAKÓ ANDREJ BABIŠ, TEDY SE :
STÁTNÍM PLATEM
NEDOVOLENĚ OBOHACUJE, 
ŘEKNE SE JEN.., ŽE SE TÓ PROJEDNÁ, A ŽE MOŽNÁ MŮŽE DOSTAT POKUTU. 
A MUDr. PETR ARENBERGER, ČESKÝ MINISTR ZDRAVOTNICTVÍ, 
SI K TOMU DODÁ, ŽE KDYŽ TÓ VYSVĚTLIL, TAK ŽE JE TÓ
 V POŘÁDKU. 

~~
Od května 2020 do května 2021
zemřelo kvůli IGNORANCI MÝCH SLOV, SLOV I MUDr. MILANA KUBKA, PREZIDENTA ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY, TEDY KVŮLI IGNORANCI NAŠICH SLOV, KTERÁ ZAZNÍVALA PO CELOU DOBU INTENZIVNĚ I V MÉDIÍCH I VEŘEJNOPRÁVNÍCH, KVŮLI JICH SVÉVOLNÉ FAŠISTICKY TAK IGNORANCI PŘEDSEDOU VLÁDY.. PREMIÉREM ČR ANDREJEM BABIŠEM a spol. 
KVŮLI TÉTO IGNORANCÍ JEHO
ZEMŘELO ZA UPLYNULÝ ROK NADBYTEČNĚ O CCA 28 TISÍC LIDÍ ČR VÍCE, NEŽLI KDYBY ZAVEDL, ZAVEDLA VLÁDA ČR PROTI COVID 19 OPATŘENÍ, KTERÁ ZAVEDLA AŽ cca 
V Únoru 2021 kdy už v ČR BYL HOTOVÝ ARMAGEDON, 
PANDEMICKÁ APOKALYPSA, 
NA KTEROU Jsme S MUDr. MILANEM KUBKEM NEZÁVISLE NA SOBĚ OBA VLÁDU PŘES MÉDIA S PŘEDSTIHEM, (JÁ OD DUBNA 2020) TEDY DOSTATEČNĚ PŘEDEM, UPOZORŇOVALI..KDYŽ BY NÁS BÝVALA VLÁDA ČR, PREMIÉR ANDREJ BABIŠ, UPOSLECHLI, 
A UVEDENÁ OPATŘENÍ PROTI COVIDOVÁ VLONI V KVĚTNU NEROZVOLŇOVALI, A KDYŽ UŽ TAK UČINILI, MĚLI JE ZNOVU ZAVÉST HNED OD ZÁŘÍ.. TO SE VŠAK NESTALO. AŽ V cca ÚNORU 2021 SE JARNÍM (2020) PROTI COVID 19 OPATŘENÍM VLÁDA ČR PŘIBLÍŽILA, KDYŽ UŽ BYLO JASNÉ, ŽE SITUACE JE ROVNÁ PANDEMICKÉ APOKALYPSE, ČESKÉMU ARMAGEDONU 2021.

NAVÍC DNES SE DOČÍTÁM NA NETU, ŽE VLÁDA ČR S PREMIÉREM ABDREJEM BABIŠEM
MÁ TENDENCI
/ NAVZDORY MÝM, VEŘEJNĚ ZDE, 
I INFORMATIVNĚ MEDIÍM ČR, 
UPOZORNĚNÍM, VAROVÁNÍM, SE STANOVENOU RELATIVNĚ BEZPEČNOU KVÓTOU DENNÍHO NÁRŮSTU POČTU NOVĚ ZJIŠTĚNÝCH POZITIVNÍCH COVID 19 LIDÍ
(VIZ INFO VÝŠE I NÍŽE) /
ZOPAKOVAT
ROZVOLŇOVACÍ SCÉNÁŘ
NYNÍ V KVĚTNU 2021
STEJNĚ JAKO VLONI. 
Dnes je dle webu iRozhlas.cz
počet že včera zjištěných nově pozitivně otestovaných osob v ČR
1261 LIDÍ. TO JE 6ti NÁSOBEK MNOU STANOVENÉ MAXIMÁLNÍ KVÓTY
200 LIDÍ.. VIZ VZOREC VÝPOČTU VÝŠE, VERSUS REALITA DNEŠNÍHO DNE. TOTO JE ZE STRANY VLÁDY ČR S PREMIÉREM BABIŠEM OPAKOVÁNÍ LOŇSKÉHO SCÉNÁŘE. 
DŮSLEDKY SI LZE DOMÝŠLET. 

A ŘEKNE SE JEN:
Vlastně ani nic se NEŘEKNE. 
JEN ČTU NA NETU, ŽE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE PŘIJÍMAJÍ SÁZKY NA TO, JESTLI ANDREJ BABIŠ, 
FAŠISTICKEJ IGNORANT, 
KTEREJ SVOU IGNORANCÍ ZPŮSOBIL ZBYTEČNOU SMRT cca 28 TISÍCŮM LIDÍ Z OBYVATEL ČR, 
TEDY ZDA TENTO FAŠOUN BUDE OFICIÁLNÍM PREZIDENTEM ČR. 

PO KRETÉNSKO FAŠISTICKU, 
JAK BÝVÁ
V ČESKÉ REPUBLICE ZVYKEM. 

~~

TAKHLE SI TEDY CHOD STÁTU, 

PRÁVNÍHO STÁTU, 

LIDSKOPRÁVNÍHO STÁTU, 

S NEGRAMOTNOSTÍ NAVÍC POLITIKŮ, POLITIČEK, OBVYKLE, 
V OBLASTI "PRÁVNÍHO, LIDSKOPRÁVNÍHO, SOCIÁLNÍHO, MINIMA", 

CHOD A ŘÍZENÍ, SPRÁVU STÁTU, 

VYSPĚLÉ SPOLEČNOSTI
21.STOLETÍ 
OPRAVDU NEPŘEDSTAVUJI. 


**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**) 

~~~