ČR a: Jaderná elektrárna Dukovany, výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST..

30.4.2021: TÓ co sa VŮČI Mně děje, STALKINGOVO MOBBINGOVE, STRAN MEDIÁLNĚ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ MAFIE" NIELEN
V APRÍLI, ALE UŽ DLHŠÍ ČAS..TO NIE JE ANI APRÍLOVO BLÁZNIVÉ, ALE DL'HODOBO ŠIALENÉ. PREČO SLOVENČINA TU ? PRETOŽE JU, COBY JAZYK, AJ KEĎ JU NIE PŘÍLIŠ OVLÁDÁM, I ZBOŽŇUJU.
~~
30.4.2021, 16.4.2021:
TÉMA: !!! 200 za 1 Den !!! To JE MAXIMÁLNÍ LIMIT POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB na Covid 19, ( OVŠEM, PŘI DENNÍM POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC OSOB. ) PRO JEŠTĚ MOŽNOST UVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍ (VE STYLU V ČR ) Z JARA 2020..PŘI POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC, PŘI 12ti MILIONOVÉM LIDU, JAKO JE TOMU V ČR..(PŘI NÁSLEDNÉM I TRASOVÁNÍ.. ) (JINAK SE ŠÍŘENÍ COVID 19 VYMYKÁ MOŽNOSTI JEJ ZPACIFIKOVAT DOSTATEČNĚ.. JAK TÓ TAK SLEDUJI.) TENTO VZOREC JE POUŽITELNÝ, INSPIRACÍ, VŠEM VLÁDÁM NA ZEMI, POKUD SI UPRAVÍ VE VZORCI TOM PROMĚNNÉ, SVÉ ZEMĚ. UŽ O TOM PÍŠI VÍCE JAK 1 ROK. ( **JIŘÍ** )
(VAKCINACE: s účinností několik měsíců, jako u chřipky.. Do těla, do těl.. neustále si nechat píchat dávky Covid.. dlouhodobě.. na tohle se chcete, LIDÉ, spoléhat ? Bez dalšího? ZPOMALTE !!! Si.
VIZ : www.PANOPTIKUM3.blogspot.com .
5.5.2021..Vláda ČR začíná rozvolňovat opatření proti Covid 19, při denním počtu nově nakažených osob v 7mi násobku toho, na co apeluji výše v textu Já.
~~
TÉMA: ČESKÁ REPUBLIKA a:
Jaderná elektrárna Dukovany.. výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST.. : Podívejte se.. pročtěte si, www Linky zdejšího blogu.. najdete v nich obraz i toho, co lze od toho kterého režimu zahraničního očekávat.. TO SE SAMOZŘEJMĚ VŠE PROMÍTÁ NAPROSTO DO VŠEHO.. I DO POJMŮ: >>KVALITA, BEZPEČNOST<< . Neboť vše souvisí se vším. Jak chcete, poslanci, poslankyně ČR dávat například Rusku, nebo Číně Vaši bezpečnostní si pojistku, když ani nemůžete dohlédnout důsledky toho všeho.. a když například Putinovi a spol. nelze věřit, uvěřit, takřka ani pozdrav ?? Varuji před hloupostí. Mohla by se velmi vymstít. ( Toť názor k tématu **Můj** ).

čtvrtek 13. května 2021

TÉMA: Kauza plánovaná CESTA DO Moskvy Janem Hamáčkem.. ( Můj pohled na situaci )..

 V době, kdy Já píši o Vladimíru Putinovi FAKTA o tom, jaký je TERORISTA vůči světu,
se dozvídám, že Český ministr vnitra pojede do Moskvy, a to několik dní s předstihem. Před tím o tom ani zmínku jsem nikde nezaznamenal.

V tomtéž čase, cca o měsíc později, kdy jsou vyhoštění ruští špioni kvůli výbuchu jimi organizované u ve Vrběticích ještě stále na území ČR se dozvídám, že na prezidentském portále Slovenska je text s oslovením Vladimíra Putina coby jeho excelence.. ( asi jde o PC překlep.. 

~~
Cesta do Ruska Janem Hamáčkem byla naplánovaná pár dní po volebním sjezdu ČSSD, kde byl znovu zvolen jako předseda této strany. Přičemž dle sdělení zpravodajských webů prohlásil, mimo jiné:
,, My jsme Levice, My jsme INTERNACIONÁLA " .. 
Nejspíš proto, aby zaujmul voliče KOMUNISTY. NOJO, JENŽE.. TOHLE SE NELÍBÍ KOSMU, STVOŘITELI VEŠKERENSTVA, TAKOVÁTO MANIPULACE. TOHO UŽ JE, I BYLO, NA ZEMI DOSTi.
I Miloš Zeman je, komunisty, volebně zaujmul v televizi Barrandov.. postačilomu k tomu při televizním přenosu s ním jen před objektivem kamery sevřít ruku v pěst. Na takovéhle gesta, symboly, komunisté slýchávají, a chovají se při tom jako stroje, vhazují volební hlasy do volebních schránek. 

Takže.. i ohlášení Cesty do Ruska mělo mít mimo jiné obdobně psychologicko motivační záměr. Slova o Levici, o Internacionále.. 
TO POTVRZUJÍ. 

Jan Hamáček po celou dobu trvání současné vlády je v nelehké situaci, mezi mlýnskými koly politických stran, které by klidně šly vládnout s asociálně fašistickou SPD Tomio Okamury.. byť Tomio Okamura částečně mluvívá zdánlivě kladně o sociálních otázkách.. Miloš Zeman si tohle vše uvědomuje, ví to. A protože Jan Hamáček pojal vlastenecké svůj úděl trpět dědictvím fašismu v ČR, které aktuálně ve vládě  nespadá pod jeho kompetence, a politici, vláda, toto téma neřeší dostatečně.. Ministryní spravedlnosti je Marie Benešová z Babišince.. A nevpustit ku vládě Extrémní FAŠISTY z SPD , je nucen dlouhodobě pobývat i v blízkosti Miloše Zemana, který ho při tom všem se snaží jistě ZPRACOVÁVAT PO SVÉM. Psychologický vzato, může být tedy Jan Hamáček psychologickou obětí těchto NECHUTNÝCH HER, A TÓ JEN PROTO, ABY UDRŽEL ALESPOŇ STÁVAJÍCÍ KURS, DO NADCHÁZEJÍCÍCH VOLEB. ŽE MU PŘI TOM JAKSI UNIKLO, ŽE UŽ TÓ ZAČÍNÁ BÝT NOTNĚ ZA HRANOU.. TO JE VĚC JINÁ. JEN SI ŘÍKÁM, KDO BY ASI TAKOVOUHLE MASÁŽ JINÝ DRŽEL, VYDRŽEL. KDO BY SE NA TO JINÝ UŽ DÁVNO NEVYSRAL. 

ČSSD se v minulých letech, svých vládních, vyznamenala především ve FAŠISMU EXEKUČNÍM, RUJNUJÍCÍ LID. 
TEDY, MĚLI BY..  JEJÍ LEADEŘI, ZAČÍT ÚCTOU K ŽIVOTU, KE ZDRAVÍ.. I KVĚTIN. 
NECHAT SI, například, SNOBSKY DOVÉZT FIRMOU MRTVÉ KYTKY NÁKLAĎÁKEM Z PRAHY KAMSI K HRADCI KRÁLOVÉ, JEHOŽ ŘIDIČI ZAMĚSTNAVATEL ANI NEUHRADIL MZDU, například, MI OPRAVDU ÚCTYHODNÉ POČÍNÁNÍ, K ŽIVOTU ANI K TĚM KVĚTINÁM, 
KTERÉ ZA DVA DNY UŘÍZLÉ UVADAJÍ, NEPŘIPADÁ. 

~~
~~
"LIDÉ PLANETY ZEMĚ"

VZPAMATUJTE SE ! 

PŘESTAŇTE POUŽÍVAT, ŽÍT, POJMY:
LEVICE, PRAVICE, STŘED..

A ZAČNĚTE ŽÍT, ŽIJTE, POJMY:

PÉČE
O LIDI, O VŠE, O EKOLOGII, O KLIMA, O ZDRAVÍ, O ŽIVOT, O ŽIVOTY, O LIDSKOU DŮSTOJNOST VŠE S PÉČÍ CÓ NEJLEPŠÍ O KVALITU TU. 
DODRŽUJTE PRAVIDLA, ZÁKONY, O KTERÝCH, V POZITIVNÍM DUCHU PÍŠI V MÉM PÍSMU I VE ZDEJŠÍM. 

SHRNUTĚ SE TOTO DÁ VYJÁDŘIT POJMEM:

KŘESŤANSTVÍ. 

LIDSTVO ČEKÁ MNOHO ZKOUŠEK, I Z DŮVODŮ JIŽ ZAPOČATÝCH ZMĚN NA ZEMI Z DŮVODU OTEPLENÍ STÁVAJÍCÍHO JIŽ, KLIMATU. 

DODRŽOVÁNÍ, CTĚNÍ, ZDE UVEDENÝCH HODNOT, PRAVIDEL, 
JE NEZBYTNÝM ZÁKLADEM PRO DOBRÉ ZVLÁDÁNÍ UVEDENÝCH NADCHÁZEJÍCÍCH, BUDOUCÍCH, ZKOUŠEK LIDSTVA. 

~~
**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**) 


~~~
[,,Sousedovic" v bytě nade Mnou zase, 
,,samozřejmě zcela a úplně náhodou"
dnes popadl asi dupací, hlučící, bouchající FANTAS..

~~~