ČR a: Jaderná elektrárna Dukovany, výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST..

30.4.2021: TÓ co sa VŮČI Mně děje, STALKINGOVO MOBBINGOVE, STRAN MEDIÁLNĚ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ MAFIE" NIELEN
V APRÍLI, ALE UŽ DLHŠÍ ČAS..TO NIE JE ANI APRÍLOVO BLÁZNIVÉ, ALE DL'HODOBO ŠIALENÉ. PREČO SLOVENČINA TU ? PRETOŽE JU, COBY JAZYK, AJ KEĎ JU NIE PŘÍLIŠ OVLÁDÁM, I ZBOŽŇUJU.
~~
30.4.2021, 16.4.2021:
TÉMA: !!! 200 za 1 Den !!! To JE MAXIMÁLNÍ LIMIT POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB na Covid 19, ( OVŠEM, PŘI DENNÍM POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC OSOB. ) PRO JEŠTĚ MOŽNOST UVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍ (VE STYLU V ČR ) Z JARA 2020..PŘI POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC, PŘI 12ti MILIONOVÉM LIDU, JAKO JE TOMU V ČR..(PŘI NÁSLEDNÉM I TRASOVÁNÍ.. ) (JINAK SE ŠÍŘENÍ COVID 19 VYMYKÁ MOŽNOSTI JEJ ZPACIFIKOVAT DOSTATEČNĚ.. JAK TÓ TAK SLEDUJI.) TENTO VZOREC JE POUŽITELNÝ, INSPIRACÍ, VŠEM VLÁDÁM NA ZEMI, POKUD SI UPRAVÍ VE VZORCI TOM PROMĚNNÉ, SVÉ ZEMĚ. UŽ O TOM PÍŠI VÍCE JAK 1 ROK. ( **JIŘÍ** )
(VAKCINACE: s účinností několik měsíců, jako u chřipky.. Do těla, do těl.. neustále si nechat píchat dávky Covid.. dlouhodobě.. na tohle se chcete, LIDÉ, spoléhat ? Bez dalšího? ZPOMALTE !!! Si.
VIZ : www.PANOPTIKUM3.blogspot.com .
5.5.2021..Vláda ČR začíná rozvolňovat opatření proti Covid 19, při denním počtu nově nakažených osob v 7mi násobku toho, na co apeluji výše v textu Já.
~~
TÉMA: ČESKÁ REPUBLIKA a:
Jaderná elektrárna Dukovany.. výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST.. : Podívejte se.. pročtěte si, www Linky zdejšího blogu.. najdete v nich obraz i toho, co lze od toho kterého režimu zahraničního očekávat.. TO SE SAMOZŘEJMĚ VŠE PROMÍTÁ NAPROSTO DO VŠEHO.. I DO POJMŮ: >>KVALITA, BEZPEČNOST<< . Neboť vše souvisí se vším. Jak chcete, poslanci, poslankyně ČR dávat například Rusku, nebo Číně Vaši bezpečnostní si pojistku, když ani nemůžete dohlédnout důsledky toho všeho.. a když například Putinovi a spol. nelze věřit, uvěřit, takřka ani pozdrav ?? Varuji před hloupostí. Mohla by se velmi vymstít. ( Toť názor k tématu **Můj** ).

středa 26. května 2021

"TUTI".. TÉMA: MASÓ, NEBÓ TEE, TEA.. ( ČAJ ) ?

" JE DOBRÉ VĚDĚT, 
CÓ ČLOVĚK V ŽIVOTĚ CHCE, 
CO NECHCE, 
A ZDALI JE TÓ 
I CHOVÁNÍ, I MYŠLENÍ, ČINY, 
V SOULADU 
S
" KOSMICKÝM ŘÁDEM." 

~~
Pro přepnutí tohoto BLOGU v mobilu
na CELISTVOU verzi OBRAZOVKY
 pro PC i v mobilu klikněte

~~
31.5.2021:
MŮJ DNEŠNÍ VZKAZ VLÁDĚ ČR, 
také v ní speciálně Adamu Vojtěchovi.. 
Ad1) Vidíte, že Můj VZOREC pro rozvolňování antiCovid19 opatření, uvedený výše, na jehož Mnou ustanovenou denní kvótu nově nemocných na Covid 19, se ČR ještě ani nedostalo, FUNGUJE. Ideální stav je 0 (NULA) mrtvých v ČR 
denní 
úmrtnosti na Covid 19.
Vrchní správní soud prý rozhodl situačně, že v podstatě má být vše i PŘEKOTNĚ, rozvolněno. 
VARUJI VÁS, A VŠECHNY: TOHLE SE MŮŽE STÁT, A POMĚRNĚ I BRZY, OPĚT COVID 19 ČR SMRTONOSNÝM ARMAGEDONEM. 
Adam Vojtěch zmínil, pro možnost vlády ČR pracovat s protiCovid19 opatřeními, 
NUTNOST ZMĚNIT PANDEMICKÝ ZÁKON. 
TAK TÓ TEDY UDĚLEJTE ! A POKUD MOŽNO, HNED. NENÍ ČASU NA ZBYT, DŘÍVE, NEŽ ZASE BY ZAČAL NARŮSTAT DENNÍ POČET NOVĚ NEMOCNÝCH I ZEMŘELÝCH. VRCHNÍ SPRÁVNÍ SOUD..SOUD..KTERÝ ROZHODL O ROZVOLNĚNÍ VŠEHO, NEVZAL NA ZŘETEL, PŘI ROZHODOVÁNÍ, ZÁKLADNÍ LIDSKÁ PRÁVA: PRÁVO NA ŽIVOT, V CÓ NEJLEPŠÍM ZDRAVÍ, DŮSTOJNÝ, A ŽE ADMINISTRATIVA STÁTU.. LIDU.. TEDY VLÁDA VE SLUŽBĚ LIDU, MÁ POVINNOST K TOMU KAŽDODENNĚ, TRVALE, VYTVÁŘET PODMÍNKY. 
POKUD BY TEDY ZNOVU V ČR NASTAL PO ROZVOLNĚNÍ SOUČASNÉM COVID 19 ARMAGEDON, JAKO JSME TÓ MĚLI V ČR V UPLYNULÉM ROCE, TENTOKRÁT BY FAŠISMUS TEN ŠEL, ZODPOVĚDNOST ZAŇ, NA ÚČET, NA VRUB, SOUDU, KTERÝ O PŘEKOTNÉM ROZVOLNĚNÍ ROZHODL. 

AD2) V NÁRODNÍM PLÁNU OBNOVY VLÁDY Z cca 1 billion CZK NEVIDÍM NIKDE ZMÍNKOU O PLÁNOVANÉ VÝSTAVBĚ OBECNÍCH (STÁTNÍCH) BYTŮ, BYTŮ BEZBARIEROVÝCH.. ANI ZMÍNKOU O VÝSTAVBĚ BYŤ I JEN 1 (jednoho) TAKOVÉHO BYTU.. 
,,TAKOVÝ PLÁN OBNOVY"
VŮČI ŽIVOTU LIDU FAŠISTICKO SOBECKÝ, 
HESLO TOŤ, OPĚT JISTĚ MNOHA SMĚRY HLAVNĚ A STŘETOZÁJMOVĚ, ( I NAPŘÍKLAD VE STYLU DCEŘINEK AGROFERTU ČERPAJÍCÍCH STAMILIONY V OBLASTI SPRÁVY HMOTNÝCH REZERV ČR ) PARTICIPAČNĚ EURODOTAČNÍ.. 
SI STRČTE DO ŘITI !! 
A NEBÓ DO NĚHO ALESPOŇ PŘIHOĎTE 
1,2 až 2,4 bilionu CZK na výstavbu těch bytů ( možno výstavbu též nahradit odkupem bytů státem  od soukromých majitelů se zastropováním nájemného na limit cen nájmů maximálně v cenách současných obecních bytů.. tedy DŮSTOJNÉHO DOSTUPNÉHO BYDLENÍ VŠEM. 

**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**)

~~
~~

Dáš si: maso, nebo čaj ?

Aneb i: 

FAŠISMUS versus BETLÉM






.. například.. 


.. A.. JAK.. ?..
( brouku, 
mandelinko.. 
beruško, sluníčko..) 

~~~
MOJE TIPY
NA DO ÚŘADU PREZIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY:

JANA MALÁČOVÁ, MSc



~~
Doufám, že LID ČR neudělá hloupost, hlouposti, typu, navrácení se volebně ve stylu zpět o 30 let, 
nebo tu chybu, aby volil kohokoliv, kdo si sedí v senátu.. v politice, moc nevystrkuje nos,
 o LID se nikdy nepere, kromě svých volebních kampaní, jen si je na svém teplém místečku.. 
tohle jsou móresy současných politiků.. samozřejmě i s akademickým vzděláním, tituly. Varuji však také před osobou
 Miloše Vstrčila z BABIŠINCE. Tento člověk NESMÍ být prezidentem ČR NIKDY. 
ZASTÁVÁ TRVALE, FAŠISTICKOU POLITIKU VŮČI ČESKÉMU LIDU, NEHNUL NIKDY PRO ZMĚNU V TOMTO ANI PRSTEM. Sice si umí stěžovat, jaký je chudinka, se svým i senátorským platem, byl v Tchaj Wanu.. ALE PRO LIDI V ČR NEHNUL DOPOSUD ANI BRVOU. (Alespoň tedy takovou informací nemám, že by se snažil zvrátit fašismus v ČR. )

MUDr. JAN HNÍZDIL TRVALE PROSAZUJE ZDRAVÝ CELOSTNÍ PŘÍSTUP K ČLOVĚKU, K LIDEM.. OBDOBNĚ, JAKO JÁ. 

MUDr. MILAN KUBEK JAKO JEDINÝ ČLOVĚK,
 JAKOŽTO I ZÁSTUPCE VŠECH LÉKAŘŮ V ČR, COBY PREZIDENT ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY, DLOUHODOBĚ OD ZÁŘÍ 2020 INTENZIVNĚ V TELEVIZI CHTĚL UBRÁNIT ČESKÝ LID PŘED ZBYTEČNÝM UMÍRÁNÍM, SLOVY O NUTNÝCH PROTICOVIDOVÝCH OPATŘENÍCH, VEDLE SLOV **MÝCH** OD DUBNA, 
V SYNERGI I S NIMI. 
ČESKÁ VLÁDA NAŠE SLOVA IGNOROVALA, DO ÚNORA 2021..viz texty níže. VÝSLEDKEM JE cca o 28 TISÍC ZBYTEČNĚ MRTVÝCH ČESKÝCH OBYVATEL OD KVĚTNA 2020 DO KVĚTNA 2021, A TÓ I PŘESTO, ŽE JSEM V DUBNU 2020 VAROVAL VLÁDU, MÉDIA, ABY VLÁDA NEROZVOLŇOVALA.. viz Moje texty níže. 

LIDÉ, KTEŘÍ SE NIKDY OSOBNĚ NEPOSTAVILI, NEPOPRALI TAK ZA NÁROD, NEMAJÍ BÝT PREZIDENTEM, PREZIDENTKOU.
CO BY ASI TAK "TAKOVÍ" PŘEDVEDLI ? 
TAKOVÉHO PREZIDENTA, 
TAKOVOU PREZIDENTKU, 
ČESKÝ LID >>NEPOTŘEBUJEME !! 

A TAKÉ JSOU I TACÍ, AŤ UŽ BÝVALÍ KOMUNISTÉ, ČI NEKOMUNISTÉ, KTEŘÍ JSOU VIDĚT NA VEŘEJNOSTI ZA CELÝ ŽIVOT AŽ TEHDY, KDYŽ SI MYSLEJ, ŽE PREZIDENTSKÝ  PLAT, PREZIDENTSKÁ PENZE, AŽ DO SMRTI, BY MOHLO BÝT DOCELA FAJN SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ, A TAK SE UKÁŽOU, A PRO NESOU KAMPAŇOVĚ TU A TAM PÁR VĚT, TŘEBA V TELEVIZÍ, V RÁDIU, ČI SE ZASTAVÍ NA NĚJSKÉ BEZPEČNÉ, POLICIÍ HLÍDANÉ, DEMONSTRACI..například.

17.5.2021:
Petr Pavel, armádní generál, dnes prohlásil, dle Českého rozhlasu, že: ,, Cílem Hamásu je Izraeli způsobit co největší škody ".. Generále Pavle, TO PŘECE VÍME VŠICHNI. 

~~ 

Současné POJETÍ jich provozovatelů pojmů například: 

SEZNAMKY v ČR.., POLITIKA v ČR..,

( NÓ..NEJEN pojmů TĚCH.. LECKDY ) 

Jim PREJ" Líznutech" i bývá.. i prý LÍTO, 

jenže

 musej PREJ bejt i z něčeho Živí. 

ŽE ? Ve stylu i nejednou KGB Šmíringu, Zvráceností i.. Co by neudělali pro trochu peněz.. 

Jo, žasnu, leckdy, co všechno jsou Lidé ochotni, schopni, dělat, udělat, provozovat,  A: JAK..

Klasikou dnes je i pletení si například pojmu: " ZEMĚDĚLSTVÍ " s pojmem: JATEČNÍ ,,PRŮMYSL". 

A TÓ ŽIJEME PRÝ V 21.století.

A NA ULICI MĚST, OBCÍ, SE "VÁLEJ
"TANEČNÍCI~TANEČNICE~ŽIVOTA" 
NEJEN Z CELÝ PRAHY, 
V TLAČENICI I TÉ, 
které LÁSKA, LIDSKÁ, NELASKÁ..

.. například.. 

JE LIBO: TEE ~ TEA ~ ČAJ ? 

~~

**JESUS**KRISTUS**

~~~