ČR a: Jaderná elektrárna Dukovany, výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST..

30.4.2021: TÓ co sa VŮČI Mně děje, STALKINGOVO MOBBINGOVE, STRAN MEDIÁLNĚ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ MAFIE" NIELEN
V APRÍLI, ALE UŽ DLHŠÍ ČAS..TO NIE JE ANI APRÍLOVO BLÁZNIVÉ, ALE DL'HODOBO ŠIALENÉ. PREČO SLOVENČINA TU ? PRETOŽE JU, COBY JAZYK, AJ KEĎ JU NIE PŘÍLIŠ OVLÁDÁM, I ZBOŽŇUJU.
~~
30.4.2021, 16.4.2021:
TÉMA: !!! 200 za 1 Den !!! To JE MAXIMÁLNÍ LIMIT POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB na Covid 19, ( OVŠEM, PŘI DENNÍM POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC OSOB. ) PRO JEŠTĚ MOŽNOST UVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍ (VE STYLU V ČR ) Z JARA 2020..PŘI POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC, PŘI 12ti MILIONOVÉM LIDU, JAKO JE TOMU V ČR..(PŘI NÁSLEDNÉM I TRASOVÁNÍ.. ) (JINAK SE ŠÍŘENÍ COVID 19 VYMYKÁ MOŽNOSTI JEJ ZPACIFIKOVAT DOSTATEČNĚ.. JAK TÓ TAK SLEDUJI.) TENTO VZOREC JE POUŽITELNÝ, INSPIRACÍ, VŠEM VLÁDÁM NA ZEMI, POKUD SI UPRAVÍ VE VZORCI TOM PROMĚNNÉ, SVÉ ZEMĚ. UŽ O TOM PÍŠI VÍCE JAK 1 ROK. ( **JIŘÍ** )
(VAKCINACE: s účinností několik měsíců, jako u chřipky.. Do těla, do těl.. neustále si nechat píchat dávky Covid.. dlouhodobě.. na tohle se chcete, LIDÉ, spoléhat ? Bez dalšího? ZPOMALTE !!! Si.
VIZ : www.PANOPTIKUM3.blogspot.com .
5.5.2021..Vláda ČR začíná rozvolňovat opatření proti Covid 19, při denním počtu nově nakažených osob v 7mi násobku toho, na co apeluji výše v textu Já.
~~
TÉMA: ČESKÁ REPUBLIKA a:
Jaderná elektrárna Dukovany.. výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST.. : Podívejte se.. pročtěte si, www Linky zdejšího blogu.. najdete v nich obraz i toho, co lze od toho kterého režimu zahraničního očekávat.. TO SE SAMOZŘEJMĚ VŠE PROMÍTÁ NAPROSTO DO VŠEHO.. I DO POJMŮ: >>KVALITA, BEZPEČNOST<< . Neboť vše souvisí se vším. Jak chcete, poslanci, poslankyně ČR dávat například Rusku, nebo Číně Vaši bezpečnostní si pojistku, když ani nemůžete dohlédnout důsledky toho všeho.. a když například Putinovi a spol. nelze věřit, uvěřit, takřka ani pozdrav ?? Varuji před hloupostí. Mohla by se velmi vymstít. ( Toť názor k tématu **Můj** ).

středa 2. června 2021

SVJATLANA CICHANOUSKA V PRAZE ( 6.5.2021 ).. VÍTEJTE, SVJATLANKO:-).. / Parlamentní volby 2021: !! VOLÍM PIRÁTY !! Českou politickou stranu PIRÁTSKOU.


"NOVÝ SYSTÉM" 
"POJĎME BUDOVAT~VYBUDOVAT
NOVÝ SYSTÉM :

~~~
CÍL=CESTA>SMĚR, KURS 
"PRO ŽIVOT.." NEZBYTNĚ JIŽ:


~~~
COVID 19
,,Maraton očkovací hlouposti"

MŮJ DÁREK
 informační VŠEM:


POKUD jde o Covid 19, JE DOBRÁ TRVALÁ PŘIMĚŘENÁ, PODLE SITUACE~SITUACÍ..
COBY PREVENCE MOŽNOSTÍ ŠÍŘENÍ SE NEMOCI.
~~~
16.6.2021:
Lidé by měli být mnohem obezřetnější vůči tomu, kdo a jak, co, VŮČI nim projevuje, či neprojevuje a projevovat by měl, zejména z politiků~političek.. a podle toho je volit, případně i sesazovat z politických funkcí, a to i třeba v průběhu volebních období, zákonným prostředky, včetně využití například ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN o tom, že LID má právo vstoupit i do odboje za obranu LIDSKÝCH PRÁV, LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI. 
TÓ, CO V ČR PŘEDVÁDÍ UŽ PO cca ČTVRT STOLETÍ ČESKÁ POLITICKÁ ,,(NE)REPREZENTACE, FAŠISMUS VŮČI LIDU, TO SE VYMYKÁ NAPROSTO JAKÝMKOLI POKUSŮM O POCHOPENÍ TOHOŤ ZDRAVÝM ROZUMEM. 
V ČESKÉM PARLAMENTU, V SENÁTU, JSOU STÁLE TITO FAŠISTÉ, FAŠISTKY
(VYJMA LIDU KOREKTNÍCH
PIRÁTŮ, 
KTEŘÍ S TÍM OPRAVDU NEMAJÍ NIC SPOLEČNÉHO, A JEN SE DOPOSUD SNAŽÍ POMÁHAT LIDU) 
TENHLE FAŠISTICKEJ ,,VÝKVĚT"
JE ,,KORUNOVANEJ" ANDREJEM BABIŠEM S MILOŠEM ZEMANEM, KTEREJ MU DAL ČESKOU REPUBLIKU COBY FAŠISTIC PROTEKTORÁT SVOU TRAFIKU. 
ANDREJ BABIŠ SE NARODIL DNE 
2. ZÁŘÍ 1954, 
JE TEDY, krom jiného, NAROZEN, 
NEJSPÍŠ V ROCE DRAKA. 
DRAK MÁ, ANDREJI BABIŠI, BÝT KU POMOCI DRUHÝM, OSTATNÍM, JAK A KDE JEN MŮŽE. TY SI, ANDREJI, VYZOBÁVÁŠ V ŽIVOTĚ JEN TÓ, CO TEČE DOTAČNĚ, EURODOTAČNĚ, LŽEŠ VŠEM, ŽE TÓ NENÍ PRAVDA, 
A KÁLÍŠ NA NĚ. JEN SI HONÍŠ RÁDOBY POLITICKÉ BODY. NECHÁVÁŠ MNOHO LIDÍ TRÁPIT BEZDOMOVECTVÍM, A JÉ TI TÓ ŠUMÁK. (O SOBĚ NA WIKIPEDII KU DNEŠKU PŘI TOM PÍŠEŠ BÁCHORKY O TOM, ŽE MÁŠ ČISTÉ JMĚNÍ 
TAKŘKA 5 BILIONŮ USD.) 
JSI TAK FAŠISTA VŮČI ČESKÉMU LIDU, VE STOPÁCH TVÝCH POLITICKÝCH V PŘEDCHŮDCŮ. 
JSI, ANDREJI BABIŠI, 
OSTUDA.. , ZNEUCTIL JSI
TAK POJEM:
ZNAMENÍ: DRAK . 
(A POKUD NÁHODOU BYS NEBYL NAROZEN V TOMTO ZNAMENÍ, STEJNĚ JSI
 FAŠISTA VŮČI LIDU NA N'tou.) 

~~
A BYLO BY VELMI FAJN, ŽÁDOUCÍ, 
KDYŽ BY SE
ČESKÁ REPUBLIKA NEANGAŽOVALA V PRODEJI ZBRANÍ DO ZEMÍ VÁLEK, TYPU AFGHÁNISTÁN, POKUD TÓ NENÍ VYSLOVENĚ ZA ÚČELEM NUTNÉ OBRANY, PREVENCE PŘED NAPADENÍM OBYVATEL. JSME "LENY EU, NATO, TAK I TAKOVÉTO EVENTUÁLNÍ ,,ZÁMĚRY" BY ČESKÁ VLÁDA, POLITICI, MĚLI TAKTO KOMUNIKOVAT, A NE PODNIKAT DO TAKOVÝCHTO ZEMÍ TAKOVÉHLE SI SÓLO AKCE. ČEŠTÍ POLITICI SI NEVÍ RADY DOPOSUD S TÍM, JAK SE POSTARAT O ŘÂDNÝ CHOD ČESKÉ REPUBLIKY, TAK AŤ SE NESEROU DO PRODEJE ZBRANÍ DO TAKOVÝCH LOKALIT. TI, KDOŽ NEUPOSLECHNOU, MOHOU MÍT, A TAKŘKA NEPOCHYBNĚ ZÁHY BY MĚLI NA SVĚDOMÍ KREV, ŽIVOTY TAMNÍCH ZNESVÁŘENÝCH BLIŽNÍCH. 

~~~
14.6.2021
..Summit NATO..
dnešní (nejen) 
POJEM: "PRÁVNÍ STÁT" ?
CO JE TÓ ?
ARCHA NOEMOVA snad ?? 
(KRETÉNI SADISTIC-FAŠISTIC i ANTIKRIST RÁDOBY KARTEL MAFIA
I Hitler ustanovoval své zákony, své #PRÁVO#, COBY RÁDOBY ŘÍŠSKÝ VŮDCE, I FEUDÁLOVÉ, I KOMUNISTÉ I ČÍNŠTÍ, I JINÍ, I PUTINŮV REŽIM 
V RUSKU, I REŽIM LUKAŠENKA
MĚLI A MAJÍ  SVŮJ PRÁVNÍ SYSTÉM, 
V NĚMŽ JE OBSAŽENO, JSOU OBSAŽENA, FORMULE TYPU ,,PRÁVA", OVŠEM..JIMI USTANOVENÁ, KU OBRAZU JEJICH. 

**
BEZ: "APLIKACE SYSTÉMŮ" 
(bez jejich aplikování~instalace jich~instalování jich)
**MÉHO PÍSMA**, **SLOV**, **NÁZVOSLOVÍ**, **POJMŮ**, 
**V POZITIVNÍM DUCHU**, 
SI KAŽDÝ, KAŽDÁ,
 MŮŽE MYSLET, ŽE V LIDSKÉM SPOLEČENSTVÍ MÁ PRÁVO SMÝŠLET O PRÁVU  ,,PO SVÉM", PODLE NAPŘÍKLAD TOHO, JAK SE KDO KDY I ZROVNA VYSPÍ..
VYZNAVAČI NAPŘÍKLAD ISLÁMSKÉHO STÁTU SI I MYSLÍ, 
ŽE PRÁVNÍ STÁT ZNAMENÁ, 
ŽE KDOKOLI SE NA NĚ I BYŤ JEN KŘIVĚ PODÍVÁ, NEBÓ I NEPODÍVÁ, TOMU JE NUTNO, MOŽNO, I TŘEBA UŘÍZNOUT HLAVU.. RADIKALIZOVANÍ ISLAMISTÉ SI DLE SVÉHO POJETÍ PRÁVA MNOHDY MYSLÍ, ŽE JE NUTNO PODNIKAT 
I PUMOVÉ, SEBEVRAŽEDNÉ, ÚTOKY NA OSTATNÍ BLIŽNÍ..ČEŠTÍ POLITICI, POLITIČKY (VYJMA VŮČI LIDU KOREKTNÍCH PIRÁTŮ) SI UŽ PO ČTVRT STOLETÍ MYSLÍ, ŽE JE JEJICH PRÁVO PROVOZOVAT NA ČESKÉM LIDU EXEKUČNÍ (EXEKUČNĚ EKONOMICKO SOCIÁLNÍ) FAŠISMUS
..například..
~~~
14.6.2021:
VARUJI VŠECHNY VLÁDNÍ REŽIMY SVĚTA PŘED TÍMTO: KOSMOS SE NEDÁ OBLBNOUT JAKÝMKOLI DRUHEM FAŠISMU. FAŠISMUS JE ENERGIE DESTRUKTIVNÍ, I SMRTI. ENERGIE KOSMU JSOU "SPOJENÉ NÁDOBY", 
JAKÓ ENERGIE KAPEK, PROUDŮ VOD, V JEZERECH, V OCEÁNECH.. 
STVOŘITEL VEŠKERENSTVA ( V MOJÍ JEDNOTĚ VŽDY S NÍM ) OBRACÍ, OBRÁTÍ, FAŠISMUS NA ZEMI,
~ V KOSMU, TEN, V PRACH. DO POSLEDNÍHO ZRNKA PRACHU TOHOŤ. 
MNOHEM LEPŠÍ PRO  
" HOMO SAPIENS " 
JE, A BUDE I NADÁLE, 
KDYŽ SE PŘÍPADNÝCH VZORCŮ PROJEVŮ FAŠISMU
VZDAJÍ, 
KDYŽ OD, TAKOVÝCHTO SVÝCH PROJEVŮ, CHOVÁNÍ, VZORCŮ SMÝŠLENÍ, 
UPUSTÍ. 
~~~
11.června 2021:
Na blogu zde píši, nejednou, 
O FAŠISMU SOUDOBÉM. 

ČESKÁ REPUBLIKA
JE PRODCHNUTA ŽEL HOJNĚ FAŠISMEM, ZEJMÉNA POLITICKO INFORMAČNĚ MEDIÁLNĚ, 
S PŘESAHEM DO ZAHRANIČÍ. 
NENÍ malý FAŠISMUS a velký. 
FAŠISMUS JE JEN JEDEN. JE TO JEDNA ENERGIE. UMÍRAJÍ, ČI JINAK SE TRÁPÍ, PŘI TOM LIDÉ, I KDYŽ BY TO ŠLO JINAK, I KDYŽ BY NEMUSELI. 
FAŠISMUS JE I NÁSILÍ, I FYZICKÉ, I PSYCHICKÉ, PÁCHANÉ NA DRUHÉM~NA DRUHÝCH. 
VÍM VELMI DOBŘE, O ČEM PÍŠI, NEBOŤ, NAPŘÍKLAD V MÉM I SOUČASNÉM ŽIVOTĚ JSEM SI PROŠEL, OD ÚTLÉHO DĚTSTVÍ, MNOHÝM NÁSILÍM VŮČI MNĚ, MNOHÝM PROJEVŮM FAŠISMU. 
( Chcete příklad ? 
Tož, třeba, například, jeden z mnoha asi tisíc.. KDY jsem usnul v 1.lavici s hlavou na lavici.. probudila Mne bolest za krkem, se kterým jsem pak nemohl pohnout cca 14dní. Od dětí, spolužáků, jsem se dozvěděl, že jsem obdržel od učitele bez upozornění rovnou ránu jeho malíkovou hranou na vaz, na krk, tedy ranou hranou ruky úderem karate. ) 

A CÓ JE MNOHEM HORŠÍ, ŽE SE TÓ.. 
FAŠISMUS.. ROZŠÍŘILO ŽE ŠIROKA, JEDINCI, KTERÝM JE TO TRPĚNO, KTEŘÍ TAK RUJNUJÍ SPOKOJENOST BLIŽNÍCH NA ZEMI. K TOMU SI MŮŽEME PŘIČÍST RŮZNÉ DALŠÍ PROBLÉMY, TYPU COVID 19, OTEPLOVÁNÍ PLANETY, A VYCHÁZÍ OBRÁZEK VELMI İ LIDSTVU, NYNÍ I DO BUDOUCNA, NEBLAHÝ, POKUD NEZMĚNÍ SVÉ MYŠLENÍ, CHOVÁNÍ, TEDY I ZPŮSOBY NAPŘÍKLAD PROJEVU, VZÁJEMNÉ I KOMUNIKACE.. 
Jsou Lidé, kteří tvoří hodnoty, a jsou i tací, kteří se, například, uspokojující vyhazování vymačkaných citronových slupek z okna, jako například Můj soused.. Jsou i tací, kdož se uspokojující MALBOU..OBRÁZKOVÁNÍM 
PENISŮ, I RŮZNÝCH VELIKOSTÍ, TŘEBA I NA DĚTSKÉM HŘIŠTI (trestní oznámení připravuji). 

Například.. 

**Jiří**
~~~
11.června 2021:
**Moje Písmo** ve_zdejší i, 
je souborem, nástrojem, notami, 
nejen
jak zachránit Lidskou civilizaci
Homo Sapiens
v rámci přirozeného vývoje, evoluce, KOSMU..DÁT tím PROSTOR DUŠÍM I, K JEJICH VÝVOJI, ROZVOJI, KU DALŠÍMU Bytí JEJICH, 
ŽIVOTU JEJICH DALŠÍMU V KOSMU.. 
NO, přesto jsou mezi námi TACÍ, kteří v rámci svých eg, i Rádoby mocichtivých, nejen Moje texty, ale i Mne se snaží snižovat, i přepisovat, očerňovat.. Ovšem, píši o universálních ZÁKONECH KOSMU, o pravdách, opírajících se o ně, vycházejících z nich. Na tó mno nikdo NIC NEZMĚNÍ. JEDINĚ MOHOU LIDÉ PROFITOVAT Z MÝCH TEXTŮ, 
V POZITIVNÍM DUCHU, 
TI, KDOŽ JSOU ZLOMYSLNÍ PAK MUSEJÍ POČÍTAT S DŮSLEDKY NAD TÍM, S TRESTEM, S TRESTY STVOŘITELE, KOSMU. 

TO MÁTE, například, jako s Mým článkem o významu barev.. v životě Lidském, a jak život barvy stimulují, i události v něm..
I přes Má varování bývají LIDÉ nepoučitelní, a pak se diví, nejen oni, ale i jejich blízcí, i okolí širší.. SVĚT. 

TAK se rozhlédněte v přírodě, 
například,
jaké barvy, prvky, kdy a kolik jich, vidíte,
a jaké při tom máte pocity.. 

například. 

Nó, je však otázkou, jak, kdy, a na co, tu, kterou pravdu.. barvu..slovo~slova.. kdo použije~používá, 
či zneužívá. 
Stejně tak JE TÓ SE VŠÍM. 

~~~
11.června 2021:
JAK VYPADAJÍ NEJVĚTŠÍ WEB FAŠISTIC ADMIN ZPRAVODAJSKO-REKLAMNÍ KRETÉNI ? 
VZOROVĚ, V ČR, NA ZEMI PLANETĚ, NIC OJEDINĚLÉHO, TEDY NAPŘÍKLAD TAKTO:


RÁDOBY ZESMĚŠŇUJÍ, DEHONESTUJÍ, MIMO JINÉ,
 VE SNAHÁCH SVÝCH, BLIŽNÍHO, BLIŽNÍ, postKGB FAŠISTICKO OBSKURNĚ, 
A SAMI RADŠI, SRABI TITO, NEMAJÍ ANI NA SVÉM WEBU K DNEŠKU UVEDENÝ ANI KONTAKT PRO VEŘEJNOST.. NORMÁLNÍ, OBYČEJNÝ, BEZ NUTNOSTI S NIMI OBCHODOVÁNÍ, TEDY TYPU: INFO@SEZNAM.CZ. 
Z FAŠISTICKÉHO
HOVADSTVÍ TOHOŤ, 
SE NEJEDNOU ČLOVĚKU UMÍ UDĚLAT, DĚLAT, NEVOLNO AŽ K ZBLITÍ. 
ANI ZA MÁK TEDY NELZE HOVOŘIT 
O TOM, ŽE BY DISPONOVALI TITÓ
JAKKOLI, JAKÝMKOLI SI
RÁDOBY například VÉVODSTVÍM. 
KRETÉNI FAŠISTIC KARTEL ANTIKRIST MAFIA KLAN TEN NA ZEMI PLANETĚ. TO PŘED TÍM, NEŽ BUDE ZCELA FAŠISMUSMUS NA ZEMI, HNUS TEN, OBRÁCEN STVOŘITELEM VEŠKERENSTVA (V MOJÍ JEDNOTĚ VŽDY S NÍM) 
V PRACH. 

~~~
8.června 2021:
MOJE VAROVÁNÍ VŠEM V ČR.. , TAKÉ PODĚKOVÁNÍ :
DĚKUJI JANĚ MALÁČOVÉ, SOUČASNÉ MINISTRYNI MPSV ZA TÓ, JAK ZVLÁDLA SE EKONOMICKO SOCIÁLNĚ, STAROSTLIVĚ, POSTARAT O LID, O LIDI, V UPLYNULÉM OBDOBÍ TĚŽKÉHO JIM PRŮBĚHU PANDEMIE COVID 19. 
DĚKUJI ALENĚ SCHILLEROVÉ, SOUČASNÉ MINISTRYNI FINANCÍ, ŽE NA UVEDENOU EKONOMICKO SOCIÁLNÍ, NEZBYTNOU, POMOC LIDU ČR JANĚ MALÁČOVÉ UVOLNILA PENÍZE. TO SE JISTĚ EKONOMICKO SOCIÁLNĚ VRÁTÍ, V PODOBĚ "ŽIVOTA".
DĚKUJI OLZE RICHTEROVÉ
 Z PIRÁTSKÉ STRANY, ŽE ZE SVÉ POZICE SOCIÁLNÍHO KLUBU V PARLAMENTU ČR UVEDENÉ DĚNÍ POMÁHALA STIMULOVAT, 
TÍM I SPOLUORGANIZOVAT. 

DĚKUJI LIDEM ZE ZDRAVOTNICTVÍ,
A PŘÍBUZNÝM PROFESÍM, I Z ŘAD VĚDECKÉ OBCE, ZDRAVOTNÍM SESTRÁM, LÉKAŘŮM, LÉKAŘKÁM, 
ZA JEJICH OBĚTAVÝ ŽIVOT, ZA STAROSTLIVOST, ZA PÉČI O LID, NEJEDNOU TAK I S NASAZENÍM VLASTNÍHO ZDRAVÍ, VLASTNÍHO ŽIVOTA. 
DĚKUJI BEZPEČNOSTNÍM, ARMÁDNÍM SLOŽKÁM, LIDEM 
V NICH, KTEŘÍ ROVNĚŽ SVÝM OBĚTAVÝM ŽIVOTEM POMÁHAJÍ SITUACI ZVLÁDAT, VE SNAZE I MÍT PANDEMII POD KONTROLOU. 

DĚKUJI PRACOVNÍKŮM, PRACOVNICÍM, OBCHODU..
V DOPRAVĚ A DALŠÍM.. V TAK ZVANÉ PRVNÍ LINII, BEZ KTERÝCH BY NEBYL ŽIVOT, ZEJMÉNA MĚSTSKÝ, OBECNÍ, ROVNĚŽ MOŽNÝ, ANI ZA PANDEMIE, ANI BEZ NÍ. 

VAROVÁNÍ:
Jsou ve sférách České politiky tací,
 i křiklouni, kteří vykřikují, že se nemělo uvolňovat to, či ono množství peněz na podporu LIDU, dle programů JANY MALÁČOVÉ, která je za pochodu ustanovovala, stanovila. UPOZORŇUJI, ZEJMÉNA V TOMTO PŘEDVOLEBNÍM OBDOBÍ, ŽE TITO KŘIKLOUNI JSOU OBVYKLE FAŠISTÉ, KTEŘÍ BY ZŘEJMĚ NECHALI LID ZHYNOUT HLADY, A POUMÍRAT NA COVID, NEŽLI ABY UVOLNILI DOČASNĚ PENÍZE NA POTŘEBNOU POMOC LIDU. 
VARUJI TAKÉ PŘED FAŠISMEM I PŘED TÍM EXEKUČNÍM, PŘED FAŠISTY 
V POLITICE, JAKO JSOU NAPŘÍKLAD:
PETR NEČAS 
A MNOZÍ DALŠÍ.. 
PO FAŠISTIC STYLLE VŮČI LIDU PINK, 
PO FAŠISTIC STYLLE VŮČI LIDU PONG,
(*Vyjádření Miloše ZEMANA pro Český rozhlas, směrem k Českým BEZDOMOVCŮM, I OBĚTEM TĚM JEHO EXEKUČNÍHO FAŠISMU..) 

~~~
7.června 2021
V návaznosti na rozhovor Jurečky z KDU ČSL pro Český rozhlas .. MOJE RECENZE k tomu rozhovoru:
Jurečko, z KDU ČSL, NENAMÁHEJ SE VYCHVALOVAT FAŠOUNY ODS. VŠICHNI VIDÍME, CO NAPÁCHALI, SPOLU S VÁMI. KDU ČSL JEN ČTVRT STOLETÍ SI PROPLOUVÁ TIŠE MEZI NIMI, ABY NÁHODOU NĚKDE JSTE NEBYLI PŘÍLIŠ AKTIVNÍ VE PROSPĚCH LIDU, FAŠISTICKÁ ŠPÍNO ODS, KDU ČSL, A VŠECH OSTATNÍCH, KDOŽ K UVEDENÉMU FAŠISMU NEJEN MLČELI, ALE I TAK PŘISPĚLI, MOŽNÁ I PRO NĚJ ZVEDLI RUKU
( TÓ SE NETÝKÁ NIC Z TOHO VŮČI LIDU KOREKTNÍCH PIRÁTŮ ), 
!!! ZALEZTE
A NEDOVOLUJETE SI DRZE JEŠTĚ 
PO TOM VŠEM SE VZÁJEMNĚ VYCHVALOVAT, PO FAŠISTICKO KRETÉNSKU !!! 

~~~
5. června 2021
,, Miloši Vystrčile, 
předsedo senátu ČR"
SOUČASNÝ 

A CELÉ ODS, ČTVRT STOLETNÍ, DOPOSUD.. VŮČI ČESKÉMU LIDU,
NIČÍM POD KOBEREC NEZAMETEŠ.
TO SI PIŠ.. ZAPIŠ. 
Miloši Vystrčile, komu nejde z úst pojmenovat hodnoty LIDSKÁ PRÁVA, LIDSKÁ DŮSTOJNOST, HUMANITA, 
ve smyslu výše uvedeného LIDSKOPRÁVNÍHO DOKUMENTU, kdo se omezuje na pojem: Základní práva.. takový člověk MÁ poněkud FAŠISTICKÝ PROBLÉM VNITŘNÍ VŮČI OKOLNÍMU SVĚTU, I KDYŽ BY CITOVAL TŘEBA CELOU BIBLI Nazpaměť. I když by se oháněl jménem Václava Havla o sto šest. A že takových Lidí, ŽEL s takovýmto problémem,
v politice, ZATÍM, JE. 

SVJATLANKA CICHANOUSKÁ, 
opoziční vůdkyně, a Mnou UZNANÁ prezidentka Běloruska
JE ZLATÍČKO NEBES, RÁJE.

Dále:
podporuji:
( 14, 16 hodin pracovní doba například v parlamentu? 
To mohou vymyslet, a provozovat, jen muži, kteří si přijdou domů sotva ,,odfrknout", a celé dny mezi sebou soutěží, hádají se, i sem tam se poperou, i válčí.. například..a cítí se při tom, na i nepohodlných židlích veledůležitě. 
Kam dospěl svět testosteronový, uválcovávající estrogenu? 
To vidíme, VŮKOL..China, KGB, PostKGB Putinismus, RŮZNÉ FORMY, PROJEVY FAŠISMU, BEZDOMOVECTVÍ, BÍDA.. NEGRAMOTNOST V ZÁKLADNÍM PRÁVNÍM, LIDSKOPRÁVNÍM, OBČANSKÉM VĚDOMOSTNĚ 
TAKŘKA VŠUDYPŘÍTOMNĚ
MINIMU..Z TOHO PLYNOUCÍ I ZKÁZU TAK SEBE SAMA NA ZEMI PLANETĚ
"HOMO SAPIENS".
!!! TO MUSÍ SKONČIT..PŘESTAT !!! 
NENÍ ČASU NA ZBYT. ) 


~~~

PARLAMENTNÍ VOLBY 2021>VOLÍM:



PROČ ? 


~~~
 Pro přepnutí si tohoto BLOGU 
ve Vašem mobilu
na CELISTVOU verzi OBRAZOVKY
pro PC i v mobilu klikněte

~~~
3. června 2021: 
ZEMŘELÍ V ČR NA COVID 19
jejich počet dle statistik 
(webu zpravodajství) 
včerejších = 0 ( NULA ) .
!!! HURÁ !!! 😌

~~~
Téma: KULTURA
Moje krátká recenze
ku prezentaci například divadla 
Na Jezerce v Praze:
Související: Odpověď na otazník Járy Duška :
Járo Dušku,..PROČ ? 
PROČ například skořápka ořechů černých ZDRAVÝCH ZŮSTÁVÁ 
V BARVĚ i SVÉ !? :
PROTOŽE
.. například.. 
LIDÉ SI ČASTO PLETOU NORMÁLNÍ MEZI LIDSKOU SLUŠNOU, VLÍDNOU, KOMUNIKACI, NAPŘÍKLAD, 
S I PONĚKUD ZKAŽENO OBSKURNÍM I PLEZÍREM NA ÚKOR ZÚČASTNĚNÝCH DRUHÝCH NEJEDNOU S PLEZÍREM AŽ FAŠISTICKÝM, NEJEDNOU I ZA ÚČELEM SKRYTÉHO OTROKÁŘSTVÍ TOHO, NA KOMŽ TAK I PARAZITUJÍ, KOMUŽ NEJEDNOU TAK I VZALI JEHO OSUD, JEHO či JEJÍ, či JEJICH..ŽIVOT..LECKDY I V ROLI PRODEJNÉ DĚVKY ŠMÍRINGU V KGB FAŠISTIC I ANTIKRIST KARTEL MAFII KLANU, KLANŮ..JAKO NAPŘÍKLAD PRODEJNÉ DĚVKY FACEBOOK.COM POLITICKÝM OBJEDNÁVKÁM CENZURINGU, I CELKEM FAŠISTICKO GESTAPÁCKY DRSNÉHO..
NA TOHLE, JÁRO DUŠKU,
OPRAVDU ANI TRPĚLIVOST, TO SLEDOVAT, BÝT TOHO SOUČÁSTÍ, OPRAVDU ANI ZDRAVÍ MÍT NEMUSÍM, NEMÁM. 
NO, a co se prezentace týká Divadla Na Jezerce, a zmínek o mužských rolích v podobě přestrojení za ženu, i co se fotek takových tých týká, musím konstatovat, že z takovéto prezentace se Mi vždy dělává NEVOLNO. 
Umím pochopit LGBT, 
ale pokud jde o divadlo, a jeho prezentaci, kterou jsem shlédl, jde o poněkud lacinou STUPIDITU Leč, i na hraně s mravní výchovou dětí, mládeže.. CO SI ASI TAK TY DĚTI MAJÍ MYSLET, PŘI SHLÉDNUTÍ TAKOVÝCH například FOTEK? PŘI KTERÝCH SE JIM, STEJNĚ JAKO MNĚ, MŮŽE, A CELKEM I POCHOPITELNĚ, DĚLAT NEVOLNO ?? Jane Hrušínský a spol.. 

**JIŘÍ**
~~~