ČR a: Jaderná elektrárna Dukovany, výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST..

30.4.2021: TÓ co sa VŮČI Mně děje, STALKINGOVO MOBBINGOVE, STRAN MEDIÁLNĚ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ MAFIE" NIELEN
V APRÍLI, ALE UŽ DLHŠÍ ČAS..TO NIE JE ANI APRÍLOVO BLÁZNIVÉ, ALE DL'HODOBO ŠIALENÉ. PREČO SLOVENČINA TU ? PRETOŽE JU, COBY JAZYK, AJ KEĎ JU NIE PŘÍLIŠ OVLÁDÁM, I ZBOŽŇUJU.
~~
30.4.2021, 16.4.2021:
TÉMA: !!! 200 za 1 Den !!! To JE MAXIMÁLNÍ LIMIT POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB na Covid 19, ( OVŠEM, PŘI DENNÍM POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC OSOB. ) PRO JEŠTĚ MOŽNOST UVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍ (VE STYLU V ČR ) Z JARA 2020..PŘI POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC, PŘI 12ti MILIONOVÉM LIDU, JAKO JE TOMU V ČR..(PŘI NÁSLEDNÉM I TRASOVÁNÍ.. ) (JINAK SE ŠÍŘENÍ COVID 19 VYMYKÁ MOŽNOSTI JEJ ZPACIFIKOVAT DOSTATEČNĚ.. JAK TÓ TAK SLEDUJI.) TENTO VZOREC JE POUŽITELNÝ, INSPIRACÍ, VŠEM VLÁDÁM NA ZEMI, POKUD SI UPRAVÍ VE VZORCI TOM PROMĚNNÉ, SVÉ ZEMĚ. UŽ O TOM PÍŠI VÍCE JAK 1 ROK. ( **JIŘÍ** )
(VAKCINACE: s účinností několik měsíců, jako u chřipky.. Do těla, do těl.. neustále si nechat píchat dávky Covid.. dlouhodobě.. na tohle se chcete, LIDÉ, spoléhat ? Bez dalšího? ZPOMALTE !!! Si.
VIZ : www.PANOPTIKUM3.blogspot.com .
5.5.2021..Vláda ČR začíná rozvolňovat opatření proti Covid 19, při denním počtu nově nakažených osob v 7mi násobku toho, na co apeluji výše v textu Já.
~~
TÉMA: ČESKÁ REPUBLIKA a:
Jaderná elektrárna Dukovany.. výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST.. : Podívejte se.. pročtěte si, www Linky zdejšího blogu.. najdete v nich obraz i toho, co lze od toho kterého režimu zahraničního očekávat.. TO SE SAMOZŘEJMĚ VŠE PROMÍTÁ NAPROSTO DO VŠEHO.. I DO POJMŮ: >>KVALITA, BEZPEČNOST<< . Neboť vše souvisí se vším. Jak chcete, poslanci, poslankyně ČR dávat například Rusku, nebo Číně Vaši bezpečnostní si pojistku, když ani nemůžete dohlédnout důsledky toho všeho.. a když například Putinovi a spol. nelze věřit, uvěřit, takřka ani pozdrav ?? Varuji před hloupostí. Mohla by se velmi vymstít. ( Toť názor k tématu **Můj** ).

středa 16. června 2021

VZKAZ ZUZANCE ČAPUTOVÉ, PREZIDENTCE SLOVENSKA / (NEJEN) / ČESKÁ REPUBLIKA: VOLBY PARLAMENTNÍ V ČR 2021.. VOLÍM: !!! PIRÁTY !!! Českou politickou stranu PIRÁTSKOU.

Ano, ZUZANKO.. A VŠECI.. 

NA TOMTO ZMÍNĚNÉM PROJEKTU LZE STAVĚT, BUDOVAT, POSTAVIT, VYBUDOVAT, UDRŽITELNÝ, PŘEDVÍDATELNÝ, PRÁVNÍ~LIDSKOPRÁVNÍ STÁT, EVROPU, SVĚT.. LIDSKÉ CIVILIZACE. 
TÓ JE PRVOTNÍ PRO MOŽNOST I BUDOVÁNÍ UDRŽITELNOSTI ŽIVOTA NA ZEMI, OTÁZEK EKOLOGIE, KLIMATU.. S TÍM VŠÍM NEPOCHYBNĚ SOUVISÍ I PŘÍSTUP LIDÍ KE STRAVĚ, KE ZDRAVÍ.. TEDY TÓ SOUVISÍ VŠE, JAK ZUZI, UVÁDÍTE V PROJEVU, TAKÉ A TÓ VELMI ÚZCE, SE VZDĚLÁVÁNÍM LIDU.. V UVEDENÝCH SMĚRECH.. BUDOU MUSET TSK VZNIKNOUT NOVÉ PŘEDMĚTY VÝUKY VE ŠKOLÁCH VŠECH STUPŇŮ. 
NO, FOTBALISTA ROLANDO PRÝ, JAK JSEM VČERA ČETL NA WEBU iRozhlas.cz či Novinky.cz OD STRČIL CO A COLU, A PIJE VODU.. :-) 
JÓ, TAKHLE i Lépe s TOU VODOU.. TO BUDE MUSET BÝT, CHCE LI LIDSTVO PŘEŽÍT SVOU VLASTNÍ PŘEDČASNOU ÚTRPNOU I S VÁŽNÝMI NEMOCEMI, SMRT.. 
STRAVA A NÁPOJE OVLIVŇUJÍ I MYŠLENÍ, I PŘÍPADNĚ NEVHODNÉ.. (.. například ALKOHOL..) UMÍ VYVOLÁVAT AGRESIVITU.. SOBECTVÍ.. 
Uvedl jsem zde jen VZOREC, ALE TAHLE CESTA JE SAMOZŘEJMĚ MNOHEM ŠIRŠÍHO ZÁBĚRU, I PRO VEDENÍ, VLÁDY, VLÁD, STÁTŮ. 
~~
Balada:
Přišla matka v úřední den ve středu, s asi tak 7letým synem starostlivě poprosit ŽLUTÉHO CÍSAŘE, aby jejímu synovi řekl, ať nejí sladké.. sladkosti. 
ŽLUTÝ CÍSAŘ ji vyslechl, podíval se na ni, na jejího synka, a řekl:
"PŘIJĎTE ZA TÝDEN V PÁTEK". 
Matka tedy se synkem se odebrala domů, a za týden v pátek znovu zpět do CÍSAŘSKÉHO PALÁCE. 
NEČEKALI. PO PŘEDSTOUPENÍ K VLÁDCI SE CÍSAŘ PODÍVAL NA CHLAPCE, A PRAVIL MU:
"NEJEZ SLADKÉ.. SLADKOSTI". 
Pak se podíval na matku, a rozloučil se s ní se slovy pokoje. Ona však nechápavě se zeptala.. TO JE VŠE ? PROČ JSI MÉMU SYNKOVI NEŘEKL TA DVĚ SLOVA UŽ MINULÝ TÝDEN ? NEMUSELI JSME SE TRMÁCET TAKOVOU DÁLKU ZNOVA DNES. 
ŽLUTÝ CÍSAŘ JÍ ODVĚTIL. 
"NEJPRVE JSEM MUSEL I JÁ PŘESTAT JÍST SLADKÉ, SLADKOSTI."
PO TÉ, S POCHOPENÍM, SE MATKA SE SYNKEM ODEBRALI K DOMOVU..

NO, NEJDE O TÓ, VE JMÉNU ZDRAVÍ, NEJÍST ZCELA SLADKÉ.. NIC SE NESMÍ PŘEHNAT.. TEDY ANI TA UMÍRNĚNIST V TOM.. 
UPRAVUJÍ TÓ INFORMAČNĚ VE SVÉM RECEPTÁŘI : www.ForHealthOne.blogspot.com 
Příklad: Čištěný bílý cukr způsobuje na úrovni energií například ,,oheň v mysli, v těle".. což se umí projevovat mnoha nemocemi i závažnými, i prozánětlivými..potažmo i způsobuje oheň v chování Lidí.. na Zemi i planetě.. Průmyslová fruktóza je v tom ještě o cca 30% horší.. 

PAK zde máme různé jednotlivce, i skupiny, provozující různé formy FAŠISMU.. SEGREGACI ŽEN I Z MOŽNOSTI GANDEROVĚ SE ROVNOMĚRNĚ, TEDY 50% I BEZ HRANIC, ÚČASTNIT PRACOVNÍCH POZIC KNĚŽEK, FARÁŘEK, V ORGANIZACI, KTERÁ SI ŘÍKÁ: CÍRKEV ŘÍMSKOKATOKATOLICKÁ.. CELOSVĚTOVĚ.. TOHLE VŠE SOUČTEM SAMO O SOBĚ MÁ POTENCIÁL MĚNIT MYŠLENÍ LIDÍ NA KVANTOVÉ ÚROVNI, I SVĚT, NEBLAZE, TAKOVÝM ZPŮSOBEM, KAM LIDÉ ANI DOHLÉDNOUT RADŠI NECHTĚJÍ. 
JEN SE PAK, TU A TAM DIVÍ, PROČ TÁMHLE, ČI ONDE NAPŘÍKLAD HOŘÍ, PROČ NĚKDO NĚKOHO ZNIČEHO NIC ZRANIL, ZABIL.. PROČ SE OTEPLUJE KLIMA, PROČ POPULACE STÁRNE, PROČ LIDÉ HOJNĚ NEMAJÍ ŽIVOT PARTNERSKÝ, PROČ SE AKTIVUJÍ VULKÁNY, PROČ SE ROZŠIŘUJÍ POUŠTĚ, PROČ TAJÍ LEDOVCE, PROČ SE LIDÉ CÍTÍ, NEJEDNOU, JAKO KDYŽ ŽIJÍ ŽIVOT NA POUŠTI I UPROST|ED SPOLEČNOSTI.. 

JAK VIDNO, NENÍ TOHO MÁLO, JE TÓ TAKOVÉ ZAMOTANÉ KLUBKO, KTERÉ JE MOŽNO, I NUTNO, ROZMOTAT.. ( A JE TOHO MNOHEM, MNOHEM I VÍCE V KLUBKU TOM..) K TOMU JSEM VYTVOŘIL WEB INFORMAČNÍ:

 www.NEW2SYS.blogspot.com 

KU POMOCI INFORMAČNĚ VŠEM.. 

Nuže, ZUZANKO A VŠECI.. 
DRŽÍM POMYSLNĚ RÉTORICKY
"PĚSTI PRO ŠTĚSTÍ", 
A AŤ SE DÍLO DAŘÍ, I V CÓ NEJLEPŠÍM ZDRAVÍ. 

**JESUS**KRISTUS**
          (**JIŘÍ**) 

Doslov k textu: ŽEL musím ale také konstatovat, že prezidentská kancelář, se svým webem i, nepůsobí několikrát po čas Mého psaní paní ZUZANCE ČAPUTOVÉ, PREZIDENTCE, důvěryhodně. Po Mojom jí několikerém psaní na tamní web mail prezidentský, kde byly a jsou uvedeny ode Mne i www Linky, například jako v tomto článku, Mi dnes z prezidentské kanceláře Slovenska odpověděli, že emaily s www Linky nezpracovávají z bezpečnostních důvodů, a že, nejspíš ty texty z www Linků jim mám poslat v PDF souboru.. No, jenže v nich mám taky www Linky, a i s nimi jen do Ledna 2021 by toho bylo cca 1400 stran formátu A4.. 

TEDY, TAKHLE SI KOMUNIKACI, KONVERZACI, V DNEŠNÍ DOBĚ, OPRAVDU NEPŘEDSTAVUJI. 

JENŽE, JAK VIDNO, LIDÉ TÓ TAK CHTĚJÍ MÍT. A TÓ ZDE POMÍJÍM DALŠÍ, UPLYNULÉ, NEBLAHÉ VŮČI SVĚTU, EXCESY PORTÁLU PREZIDENT..SK..V UPLYNULÝCH CCA  3 MĚSÍCÍCH.. TAKHLE TO FUNGOVAT NEMŮŽE. BYŤ SLOVA BÝVAJÍ I LÍBIVÁ, BYŤ I MŮŽE BÝT ZE STRANY NAPŘÍKLAD PANÍ PREZIDENTKY ZUTANY ČAPUTOVÉ UPŘÍMNÁ SNAHA MĚNIT SLOVENSKO,.. TÍM, A NEJEN TÍM, SVĚT K LEPŠÍMU. 

~~~