ČR a: Jaderná elektrárna Dukovany, výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST..

30.4.2021: TÓ co sa VŮČI Mně děje, STALKINGOVO MOBBINGOVE, STRAN MEDIÁLNĚ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ MAFIE" NIELEN
V APRÍLI, ALE UŽ DLHŠÍ ČAS..TO NIE JE ANI APRÍLOVO BLÁZNIVÉ, ALE DL'HODOBO ŠIALENÉ. PREČO SLOVENČINA TU ? PRETOŽE JU, COBY JAZYK, AJ KEĎ JU NIE PŘÍLIŠ OVLÁDÁM, I ZBOŽŇUJU.
~~
30.4.2021, 16.4.2021:
TÉMA: !!! 200 za 1 Den !!! To JE MAXIMÁLNÍ LIMIT POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB na Covid 19, ( OVŠEM, PŘI DENNÍM POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC OSOB. ) PRO JEŠTĚ MOŽNOST UVOLŇOVÁNÍ VLÁDNÍCH OPATŘENÍ (VE STYLU V ČR ) Z JARA 2020..PŘI POČTU TESTOVANÝCH OSOB 10 TISÍC, PŘI 12ti MILIONOVÉM LIDU, JAKO JE TOMU V ČR..(PŘI NÁSLEDNÉM I TRASOVÁNÍ.. ) (JINAK SE ŠÍŘENÍ COVID 19 VYMYKÁ MOŽNOSTI JEJ ZPACIFIKOVAT DOSTATEČNĚ.. JAK TÓ TAK SLEDUJI.) TENTO VZOREC JE POUŽITELNÝ, INSPIRACÍ, VŠEM VLÁDÁM NA ZEMI, POKUD SI UPRAVÍ VE VZORCI TOM PROMĚNNÉ, SVÉ ZEMĚ. UŽ O TOM PÍŠI VÍCE JAK 1 ROK. ( **JIŘÍ** )
(VAKCINACE: s účinností několik měsíců, jako u chřipky.. Do těla, do těl.. neustále si nechat píchat dávky Covid.. dlouhodobě.. na tohle se chcete, LIDÉ, spoléhat ? Bez dalšího? ZPOMALTE !!! Si.
VIZ : www.PANOPTIKUM3.blogspot.com .
5.5.2021..Vláda ČR začíná rozvolňovat opatření proti Covid 19, při denním počtu nově nakažených osob v 7mi násobku toho, na co apeluji výše v textu Já.
~~
TÉMA: ČESKÁ REPUBLIKA a:
Jaderná elektrárna Dukovany.. výstavba nového, nových, jaderných bloků.. KVALITA, BEZPEČNOST.. : Podívejte se.. pročtěte si, www Linky zdejšího blogu.. najdete v nich obraz i toho, co lze od toho kterého režimu zahraničního očekávat.. TO SE SAMOZŘEJMĚ VŠE PROMÍTÁ NAPROSTO DO VŠEHO.. I DO POJMŮ: >>KVALITA, BEZPEČNOST<< . Neboť vše souvisí se vším. Jak chcete, poslanci, poslankyně ČR dávat například Rusku, nebo Číně Vaši bezpečnostní si pojistku, když ani nemůžete dohlédnout důsledky toho všeho.. a když například Putinovi a spol. nelze věřit, uvěřit, takřka ani pozdrav ?? Varuji před hloupostí. Mohla by se velmi vymstít. ( Toť názor k tématu **Můj** ).

středa 16. června 2021

Z cyklu: OBRÁZKOVÁNÍ.. ( Aktualizováno: 17.6.2021 nejen dole v článku pod čarou )

 Pro přepnutí si tohoto BLOGU 
ve Vašem mobilu
na CELISTVOU verzi OBRAZOVKY
pro PC i v mobilu klikněte
 
"NOVÝ SYSTÉM" 
"POJĎME BUDOVAT~VYBUDOVAT
NOVÝ SYSTÉM :

~~~
CÍL=CESTA>SMĚR, KURS 
"PRO ŽIVOT.." NEZBYTNĚ JIŽ:


~~~
COVID 19
,,Maraton očkovací hlouposti"

MŮJ DÁREK
 informační VŠEM:


POKUD jde o Covid 19, JE DOBRÁ TRVALÁ PŘIMĚŘENÁ, PODLE SITUACE~SITUACÍ..
COBY PREVENCE MOŽNOSTÍ ŠÍŘENÍ SE NEMOCI..
..pokračování tohoto článku se dočtete níže v textu..
~~~
 
~~~
Z cyklu: ,,OBRÁZKOVÁNÍ"

PO  VČEREJŠÍM UVEŘEJNĚNÍ FOTEK POLICISTŮ V PRAZE, KTEŘÍ I HLÍDAJÍ ELEKTROKOLOBĚŽKY, HLÍDKUJÍC MEZI NIMI, KOLOBĚŽKAMI TĚMITO, BYCIKLY I MEZI NIMI, I RŮZNĚ POHÁZENÝMI I V KAŠNĚ NA KARLOVĚ NÁMĚSTÍ V PRAZE, MNĚ POKUTUJÍC OPRUZUJÍC ZA TÓ, ŽE MEZI TĚMI KOLOBĚŽKAMI, BYCIKLY, JEDU KROKEM NA BYCIKLU.. 
A PO MÉM UVEŘEJNĚNÍ TOHO, ŽE www.SEZNAM.cz JE ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST ORGANIZACÍ", DNES SEZNAM.cz PŘISPĚCHAL NA SVÉM WEBU S FOTKOU OBRÁZKU NA SKLE AUTA, NA KTERÉM BYL NÁPISO-OBRÁZEK, ŘÍKAJÍCÍ ,,JSI PIČUS", A PRÝ POLICISTÉ S ÚSMĚVEM TEN OBRÁZEK ŠPATNĚ ZAPARKOVANÉHO Automobilů SHLÉDLI.. JAKÓ BY ZASE VŠE, JAK JINAK, ŽE? NÁHODOU.. 
Včera Mi youtu.be pustili úryvek z filmu S Tebou Mne baví svět obrazově průpovídku větu:,, Je možný, že má někdo za kamaráda takovýho ptáka"? 
U tančícího domu v Praze je vystavena skulptura obrazu jakoby ptačího neptačího bez křídel, na dětském SKATE boarding hřišti na Praze 11 u Modré školy stále někdo maluje penis tamním dětem o velikosti dospělé i osoby, a ty děti tu kresbu skutečně vnímají coby penis, tedy velepenis, vím to, ptal jsem se jich, Lodivod v Suezu prý dle Českých webů zpravodajských, v kreslil Lodí na moři penis i s varlaty.. no asi bez varlat by to nebylo moc poznat.. ŽE to jsou penisy.. TAK SI ŘÍKÁM, JESTLI TOHO NENÍ, TOHO PENISOVÁNÍ, PIČUSOVÁNÍ, NĚJAK MNOHO.. 
NO, A JAK TOHLE DOPADÁ NA PODVĚDOMÍ, NAPŘÍKLAD DĚTÍ VE VÝVINU ? 
MOHOU MÍT, NĚKTERÉ, MOŽNÁ I MNOZÍ, POZDĚJI POCIT, ŽE HRUBOST, OBHROUBLOST, JE NORMÁLNÍ. 
A PODLE TOHO JEDNAT.. VIZ DNES NAPŘÍKLAD KAUZA DOMINIK FERI, 

NEBÓ NAPŘÍKLAD MINULÝ TÝDEN ZVEŘEJNĚNÁ KAUZA ZNÁSILNĚNÉ DÍVKY NA HŘBITOVĚ 5TI MLADÍKY, KTEŘÍ SI TO JEŠTĚ NATÁČELI NA VIDEO A DALI TO NA INTERNET.. DÍVENKA TA SI VZALA ŽIVOT.. 

DNES ČTU, ŽE MLADÁ POHLEDNÁ ŽENA ZAVRAŽDILA SVÝCH 5 DĚTÍ PROTOŽE JÍ JEJÍ MUŽ OPUSTIL.. 

DÓ toho dnes kněz Vácha dnes na fotce iRozhlas.cz studuje při rozhovoru naprosto a zcela náhodou ornitologii.. myslí si asi, jak je i zchytralej.. i vtipnej..možná tady chtěl dosáhnout toho, co NEJRYCHLEJI, DNES, mít své místo.. 

VY KRETÉNI, "TITO" TO VÁM TÓ SLOVO PIČUS, A PODOBNĚ, ZA TOHLE VŠECHNO STOJÍ? 

NO, MOŽNÁ VÁM PRÁVĚ STOJÍ, 
ALE MÁLO, 
A TAK SE SNAŽÍTE TÓ DOHNAT ASPOŇ TAKHLE. 

JO, ZAORÁLKU.. KULTURA? 
HMM. A KDO JI TVOŘÍ? 
KDO JI UTVÁŘÍ? 
TAKOVÍTO I ?? 

MINULÝ TÝDEN, 5.6. 2021 JSEM SI FOTIL NA ŠVANDOVĚ DIVADLE V PRAZE TITULEK PŘEDSTAVENÍ
,, SMRT MU SLUŠÍ". 

CO SI ASI TAK MAJÍ MYSLET, A JEJICH PODVĚDOMÍ, NAPŘÍKLAD DĚTI, KTERÉ SI MUSELY TENHLE TITULEK PŘEČÍST NAPŘÍKLAD Z OKNA TRAMVAJE ?? NEBO JINAK.. 

KULTURA ČESKÁ ? TÓ JE NEMALÁ HANBA. 
TÓ JE ÚPADEK SPOLEČNOSTI, TOTO VŠE, SOUČTEM. 

**Jiří**
   ~~~
17.6.2021: 
Stejně tak ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST SOUBOREM ORGANIZACÍ" JSOU,
VČETNĚ VÁCLAVA KLAUSE STARŠIHO..
VČETNĚ MILOŠE ZEMANA
 
( VYJMA VŠAK VŮČI LIDU DOPOSUD 
VŽDY 
KOREKTNÍCH PIRÁTŮ
 
ČESKÉ POLITICKÉ PARLAMENTNĚ VLÁDNÍ, I PARLAMENTNĚ OPOZIČNÍ 
SOUČASNÉ POLITICKĚ STRANY-HNUTÍ. USTANOVILI, BEZOSTYŠNĚ, A STÁLE PROVOZUJÍ, BEZ SNAHY O DOSTATEČNOU ZMĚNU? NÁPRAVU,
EXEKUČNÍ FAŠISMUS VŮČI LIDU ČR, SPOLU S POLITIKOU RUJNOVÁNÍ LIDU..
I NAPŘÍKLAD SOBECKY, BEZOHLEDNĚ BEZDOMOVECTVÍM..
 
www.SEZNAM.cz JE ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST ORGANIZACÍ".
 
Rovněž tak organizace www.CENTRUM.cz..s mateřskou tak firmou Ekonomia.cz, prý ve vlastnictví Bakaly a spol..Včera, například, a není to poprvé, dělají Mi to běžně, Mi odmítli odeslat emailovou odpověď spolku Milionchvilek.cz. Nepodařilo se Mi tu zprávu si přeposlat ani na jiný Můj email, s tím, že Mi CENZURNĚ tak poslali vždy zprávu, že si myslej, že jde o spam, tak že tu zprávu prostě neodešlou.
 
Stejně tak je  ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST ORGANIZACÍ" například www.FACEBOOK.com v ČR jeho IT tým správců, kteří Mi cca 3x už zrušili, či blokli účet na facebooku, jen proto, že se vyjadřuji k politice, s odůvodněním například, že www Linky na Můj blog jsou porušením praidel jejich komunity..
 
Stejně tak jsou  ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST SOUBOREM ORGANIZACÍ" weby, webové platformy, hojně v ČR, WEB SEZNAMKY, kde Mi nejednou dlouhodobě manipulovali s profily, se situacemi, rádoby ku obrazům nekalým jejich, a podobně. Dnes už ani si nepamatuji hesla přístupová k těm účtům na seznamkách ČR, a nový účet si u těchhle GRÁZLŮ, kteří si ještě nejednou chtějí za tenhle jejich fašistickej hnus, SLÍDILSKEJ, platit, NEHODLÁM.
 
 Stejně tak jsou  ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST SOUBOREM ORGANIZACÍ" JSOU PROROSTLÁ ČESKÁ MEDIA ..CESKÉ TELEVIZNÍ, ROZHLASOVĚ RADIOVÉ VYSÍLÁNÍ.
 
..Například..
 
Z UVEDENÉHO ZDE VŠEHO VYPLÝVÁ,
ŽE
ČESKÁ REPUBLIKA..
ČESKÝ STÁT
JE, VE ZNAČNÉ MÍŘE.PO ČTVRT STOLETÍ, DOPOSUD,
 ZŘÍZENÍM, REŽIMEM,
VŮČI LIDU
PROROSTLE FAŠISTICKÝM.
 
~~~